Diskuse na téma Výběr kojeneckého mléka

Podle čeho jste vybíraly počáteční kojenecké mléko?

Kikina 23.10.2023

A jak to děláte s vodou? Kupujete balenou kojeneckou? Já té balené potom co jsem četla jak špatně vychází když to testují v obchodech moc nevěřím. Koukala jsem, že jsou takové ty průtokové filtry a docela nad tím začínám vážně uvažovat. Nemáte ho někdo?

emma Kikina 26.10.2023

Já bych teda taky radši tu balenou nekupovala, ale když se nedá jinak…ten filtr zní jako fajn věc, to by asi stálo za to

Bety-tyna Kikina 27.10.2023

My ho máme už několik let a je to super :) nemusím to vůbec řešit, používám na pití, vaření jenom na umývání nádobí používám nefiltrovanou vodu. Je to opravdu hodně znát i na chuti a pro ty kojence je to super řešení.

Kikina Kikina 29.10.2023

Jee a jaký filtr prosím tě máte? Od koho jste kupovali? Já už něco hledala, ale moc se v tom nevyznám, tak bych radši vzala nějaký na doporučení.

Bety-tyna Kikina 30.10.2023

Máme filtr od firmy Dionela. Je to česká firma, která se specialuzuje přímo na výrobu filtrů, za jejich technologii získali i nějaká ocenění a vyhrály ty jejich filtry v dTestu :)

Kikina Kikina 02.11.2023

Ahaa dívám se na to a líbí se mi, že je to česká výroba to vždycky upřednostním. Zítra jim zavolám a zeptám si přímo na filtr na tu kojeneckou vodu, mockrát díky :) ještě mi prosím tě řekni, jak dlouho vám ten filtr vydrží a jak rychle teče voda skrz to? Někde jsem četla, že to teče pomalinku..

Bety-tyna Kikina 02.11.2023

Nám vydrží skoro rok a potom se jenom regeneruje, nekupuje se celý znovu. Jinak u tohohle mi přijde ten průtok úplně v pohodě, je to trošku pomalejší, ale já už to ani nevnímám, rozhodně to nijak neomezuje, přijde mi to normální.

Denisa 01.02.2023

Hledala jsem na internetu a po diskuzích. Nejvíc mě zaujalo kojenecké mléko s obsahem kravského kolostra. Tam jsem neváhala a koupila ho, protože zrovna kolostrum má velký vliv na imunitu, což je u dětí potřeba, co si budeme.

Jarka Denisa 21.02.2023

A to colostrum neobsahuje každé kojenecké mléko, když to má takový vliv na imunitu?

Denisa Denisa 01.03.2023

Nene, každé ne. Jenom tady ta značka dělá mléka s obsahem colostra https://www.colvia.cz/mlecna-vyziva/


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat