Diskuse na téma Zlepšení paměti, pozornosti, koncentrace

Ahoj, máte někdo zkušenost, jak se dá toto zlepšit? Náš děda prodělal mozkovou příhodu a celkově se docela zhoršil, tak jsem se chtěla informovat, zda se to dá nějak zlepšit, nevim jestli prášky apod je dobrý zpusob. Ptala jsem se i pár odborníků a ti mi řekli, že jsou dobré i křížovky a také jsou na to i hry na pc. A že to pry funguje, tak se chci zeptat, jestli s tím máte také někdo zkušenost, připadně s čím a jakou? Děkuji

Terka 23.10.2015

Ano to je presne on, objednavas jej?

Lenka 04.10.2015

Neni to caj chaganela.cz? nekde jsem o nem cetla, ze pani ho mela zase na zlepseni travicich potizi

Terka 23.09.2015

Na tohle mi pomaha extrakt ze sibořske čagy, znate nekdo:?

Jana 10.08.2015

EEG biofeedback. Pro bližší info pište na eegterapie@gmail.com.

Karča 25.09.2014

Jednoznačně mohu doporučit brainstart, je to opravdu životabudič a povzbuzovák. Můj největší pomocník při zkouškovém a v práci. Obsahuje guaranu, což je úplně nejvíc.

Petra 13.08.2014

Dlouho jsem hledala na trhu produkt, který mi pomůže nejen na lepší paměť, soustředění a únavu. Pak jsem si objednala přes internet Brainstart, protože obsahuje guaranu a tak je super. A opravdu mi pomohl hlavně při zkouškovém a dokonce odboural i stres.

Jitka Petra 04.07.2016

Mě na paměť pomohl jednoduše avilut gingko, který koupíš v každé lékarně

denisa Jitka 31.07.2016

To je zajémavé, a nevírabí firma Avilut spíše vitamíny na oči?

Hanka 28.06.2014

Holky tak jsem ten Brainstart také vyzkoušela a teda super. Rozhodla jsem se pro něj protože obsahuje guaranu, což je přírodní života budič a opravdu mě Brainstart nezklamal. Mohu opravdu doporučit všem co se potřebují zbavit únavy a nastartovat :)

Lída 26.05.2014

Mám podobnou zkušenost, díky Ginkgomaxu se lépe koncentruji, taky ještě nechci patřit do starého železa, moje máti dokonce studuje univerzitu třetího věku, Ginkgomax bereme obě a mě navíc pomáhá na mé věčně studené nohy

Nela Lída 28.05.2016

Ahoj a slyšela jsi o Avilutu Gingko? Někde sem tu o něm četla v diskuzích, pri je v kombinaci s dalšími vitamíny a pomáhá i na oči. Ve sředu jdu k očařce tak se schválně zeptám.

Linda 16.05.2014

Mě se podařilo zlepšit paměť a celkově soustředění pomocí Brainstartu, který mi doporučila známá. Teď jsem v práci klidnější, nejsem tak roztěkaná a víc si toho pamatuju co mám udělat..

Anna Linda 19.05.2014

S Brainstartem mám taky dobrou zkušenost, ve třídě ho máme vyzkoušený snad všichni, hlavně teď před maturitou jede celkem dost..Vždycky ho kupujem na brainstart.cz a aspoň dva lidi dohromady, protže teď tam probíhá akce kup 2 a neplať poštovné, což je super tak ušetřit:) HOdně mi pomáhá hlavně při učení, rychleji si zapamatuju učivo a v hodině se dokážu soustředit..:)

Karel 11.05.2014

Jsem již starší člověk, ale rád bych si co nejdéle udržel zdravou mysl a také jakousi gramotnost, právě ohledně počítačů, zatím se mi to naštěstí daří, i když s pomocí mého syna, paměť si posiluji rovněž Ginkomaxem a ten lecitin, který rovněž obsahuje mi pomáhá snižovat cholesterol, rád luštím křížovky, sudoku, čtu noviny, musím mít přehled, co se u nás i ve světě děje .....

Klaudie 06.05.2014

Na paměť a koncentraci mám vyzkoušený Brainstart, který posiluje paměť a pomáhá soustředit se. Kupuju ho na zlekarny.cz, brala jsem z tama už hodně věcí a ještě jsem se nespálila, vždycky jsem byla spokojená.

Eliška 20.03.2014

Přesně jak píšou děvčata, Brainstart je super, zvláště pro studenty. Taky ho pravidelně beru, dokážu se lépe soustředit, víc si toho pamatuju a nejsem tolik ve stresu. Kupuju ho na brainstart.cz, občas tam probíhají skvělé akce, teď třeba při koupi 2 kusů neplatíte dopravu:)

Tereza 15.01.2014

I já mám velmi dobré zkušenosti s Brainstartem. Na stará kolena jsem se rozhodla splnit si svůj sen a vystudovat vysokou školu. Ovšem měla jsem veliký problém se při práci a starosti o domácnost soustředit na učení a ani paměť už v mém věku nefungovala tak jako za mlada. K Vánocům jsem od syna dostala Brainstart. Ze začátku jsem si vůbec nechtěla připustit, že by mi k mému vysněnému titulu měla dopomoct "nějaká tabletka", ale po týdnu užívání Brainstartu jsem musela změnit názor. Nejen, že jsem se dokázala soustředit na učení, ale i má paměť se výrazně zlepšila. Nyní už sice titul mám, ale Brainstart užívám stále - přece jenom, ten nákup si někdo zapamatovat musí :)

Veronika 22.11.2013

Já bych ti doporučila Ginkgomax s lecitinem. Mám s ním jen tu nejlepší zkušenost, kupuji prarodičům vždy k Vánocům i v dárkovém balení. Pomáhá jim na paměť a celkovou vitalitu díky bilobě a taky mají lepší cholestreol díky lecitinu. Užívá někdo z Vás jen čistý lecitin a na cholesterol?

Marcela 20.11.2013

Dík za tip pro syna, který teď se učí na zkoušky na vysoké škole. Brainstart užívá víc jak měsíc a opravdu mu zabral na paměť a hlavně na koncentraci a větší soustředění. Jsem ráda, že už nepije hektoliktry kávy. Guarana je opravdu velmi dobrá :)*1*

Tečka 31.10.2013

já své mamince kupuji na internetu ginkgomax s lecitinem a jsme moc spokojení. Dokonce teď jsem sehnala balení dohromady s ginkgomax Hot, který prohřeje končetiny. Dále pak necháváme chodit maminku do klubu pro seniory – tam hrají nějaké společenské hry atd…tak zkuste něco podobného.

Nela Tečka 15.04.2014

Brainstart jsem si pořídila teď protože mě čekají státnice, beru ho asi 14 dní a už jsem pocítila, že se lépe dokážu na učení soustředit a leze mi to i lépe do hlavy.

Alexa Tečka 22.04.2014

Na paměť mi hodně pomohl přípravek Brainstart, který obsahuje guaranu a ginkobilobu, díky kterým se dokážu lépe soustředit a nepociťuji únavu. Kupuju ho na zlekarny.cz :)

Slávka 23.09.2013

No já už jsem taky ve věku, když zapomínám, a protože jsem po dvou boreliozách a musím se nutně učit angličtinu, tak jsem začala užívat MAKU a všeobecně (vitalita, paměť, soustředěnost...). Maka se dá sehnat na netu, doporučuju.:-D

Hanka 23.09.2013

Já jsem dostala od kamarádky tip na Brainstart, obsahuje taky Lecitin a i Guaranu, koupila jsem jí našemu dědouškovi na narozeniny a zdá se mi, že je mnohem vitálnější a hlavně více vnímá a paměť je taky výborná – pravda, že kombinujeme s křížovkami. Tak snad ti to pomůže.*1*

Gabča Hanka 05.03.2014

Používám to samé co Tereza – Brainstart, který pomáhá udržet koncentraci, zlepšuje paměť a pozornost. Taky studuji vysokou školu a díky tomuto přípravku se dokážu učit dlouho do noci a učení mi leze do hlavy samo.;-)

Terka Hanka 11.03.2014

S Brainstartem máme ve třídě zkušenost všichni. Teď máme před maturitou takže toho je ve škole opravdu hodně. Díky brainstartu se dokážu soustředit, hodně si toho zapamatuji v hodině a doma se zvládnu ještě dlouho do noci učit. Líp mi učení za celé 4 roky co studuji, do hlavy nelezlo, škoda jen, že jsem jeho kouzlo neobjevila už dříve..

Pettra 10.09.2013

Já jsem koupila babičce GinkgoMax+Leicitin z lékárny na zlepšení paměti a myšlenkové koncentrace, protože začala nějak zpomínat, nečekala jsem žádné zázraky, ale paměť se jí zlepšila, opravdu šel poznat rozdíl, jinak taky pomáhá hodně mluvit s tím člověkem, vzpomínat na různé zážitky, často stačí jen probrat rodinu a babička ráda čte, tak to jí taky prospěje


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat