Diskuse na téma Zelené potraviny

Má někdo zkušenost se zelenými potravinami? Ráda bych je vyzkoušela a tak mě zajímají vaše zkušenosti. Kolik je třeba brát těch tabletek chlorelly? Opravdu je to okolo 20ti?

darda3 25.11.2014

no toto téma stravování by se dala rozebírat dlouhé hodiny ale souhlasím s tebou,. Také jsem nevěděla co od rozkoše s sebou a jedla jsem co přišlo a teď na to doplácím, velice se mi zhoršilo trávení, byla jsem i na gastro vyšetření .. ještě že mám ty probiotika protože jinak nevím nevím ...

saša 24.11.2014

fúúúúha vidím, že dnes jsou věci fakt na úplně všechno. Ale asi je to nutné, protože dnešní stravování a způsob život některých lidu mě přivádí k šílenství. Tím by se povinně hodilo naordinovat nějakou zelenou potravinu abys pročistili tělo. Já se například vyhýbám klasickým sladkostem a raději si kupuji rawbite tyčinky a bio čokoládu s mořskou solí :)

darda3 20.11.2014

mně na trávení super pomohly probiotika, užívám tyto http://www.vitalvibe.eu/cs/probiotika/152-friendly-force-unikatni-probiotika-prasek-80-g.html, nevím jestli jste o nich slyšeli. Ze začátku když jsem měla velké problémy dávakovala jsem si 3 lžičky denně, nyní jednu v rámci prevence a dobrého cítění :)

Leja 24.10.2014

nevím jestli to je úplně zelená potravina, ale mám dobré zkušenosti se 100% bio šťávou z aloe vera a také s kokosovým olejem, ten snad používám úplně na všechno, je skvělý na vlasy například. Šťáva z aloe vera pro vysoký obsah draslíku, fosforu, vápníku, vitamínu A a C je velmi příznivá pro lidský organismus. Působí jako antioxidant, podporuje zdravou pokožku, funkci střeva, jater a žlučníku, pravidelné vyprazdňování, napomáhá vstřebávání živin, při překyselení organismu a zánětlivých procesech, detoxikuje organismus, a přispívá tak k jeho regeneraci.

Anetka88 20.10.2014

Ahoj, se zelenými potravinami zkušenosti nám, nejvíce s mladým ječmenem. Kupuji si ho ve formě prásku www.vitalvibe.eu/cs/zelene-potraviny/166-mlady-Jecmen-bio-prasek-200-g.html. Je kvalitní, velmi mi pomohl, cítím se lépe. Jsem zastánce zdravého životního stylu a bio potravin :)

Já užívám zelené potraviny už rok. Začala jsem proto, že mě trápilo silné nadýmání, trávení si dělalo co chtělo a já už zkoušela vše možné, ale bez úspěchu. Pomohlo mi to, můj zdravotní stav je nesrovnatelný s tím před užíváním. Dávkování se opravdu pohybuje až okolo 20 tabletek, začínáš na 3 a postupně přidáváš. Já beru okolo 15, ale k tomu užívám ještě mladý ječmen. Ale zelené potraviny za sebe mohu doporučit.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat