Diskuse na téma Hodně suchá pleť

Zdravím, měla bych dotaz - je mi 45 let a mám hodně suchou pleť, nemáte někdo podobnou zkušenost. Mám i kvalitní hydratační kosmetiku, ale pleť je pořád suchá.

Alča 06.03.2024

Kolagen se hodně přeceňuje, za mě teda nejvíc pomáhá dostatečný příjem tekutin, strava a nějaké opravdu dobrá kosmetika. Já používám třeba od Iuvenio a s tou jsem naprosto spokojená.

Erika Alča 15.03.2024

Mohu se zeptat jaké produkty? O kosmetice jsem ještě neslyšela.

Alča Alča 25.03.2024

Jedná se o českou inovativní kosmetiku. Tady případně, kdyby jste chtěla kouknout https://www.iuvenio.com/dehydratovana-plet/. Já používám jejich čistící gel, pleťovou esenci, sérum CROSSLINKED a krém VITAL a MOON. Vital se může používat i na noc, ale já to mám raději rozdělené a MOON je i s anti-age účinkem. Pleti to velmi prospělo. Je pevnější. Hydratovaná, taková šťavnatější. :)

Soňa 01.12.2023

Taky mám spíš suchou pleť a kvůli tomu mám teď problém s vráskama a celkově pružností pleti. Zkouším pořád nějakou kosmetiku, ale nic mi nepřijde dostačující, můžete něco doporučit?

Dianadia Soňa 02.12.2023

Taky to tak mám, přijde mi že mám pleť takovou slabou a tenkou, to jsem dřív vůbec neměla a vrásky se mi dělají hlavně okolo očí. Jestli vám něco pomohlo poraďte, klidně i nějaký doplněk stravy...

Dana 11.08.2023

Úplně to chápu, měla jsem naprosto stejnej problém. Vyzkoušela jsem hromadu dorgérkové i dražší kosmetiky a nic. Tak jsem se začala trochu zajímat o to co a proč a zkusila kolagen. Jelikož s věkem se nám kolagen ztrácí, stejně tak jako kyselina hyaluronová, tak je dobré ji doplňovat. :) Plus samozřejmě snažit se hodně pít čisté vody. JInak teda užívám KK kolagen jak samotný, tak i jejich kosmetiku a pleť mi za to neskutečně poděkovala.

Majka Dana 22.08.2023

A teda ten kolagen Vám pomohl na tu suchou pleť a ty krémy mají nějaký extra?

Dana Dana 24.08.2023

Kolagen mi pomohl hodně. Jleikož obsahuje právě i kyselinu hyaluronovou, vitamín C, zinek a další. Lépe se vstřebává, samozřejmě výsledky jsou jako vždy a u všeho po delší době užívání. Krémy obsahuji jak kolagen tak i tu kyselinu hylauronovou. Pleť mám vypnutou, hladkou, vyživenou, přestala šupinkovat. Užívám teď tento https://www.kkkolagen.cz/kk-kolagenovy-drink-s-prichuti-maracuja/, ale je moc dobrý i bezový, malina nebo mandarinka. :)

Holky, děkuji všem za komentáře a doporučení na Orcacollagen. Trochu jsem pátrala a má dobré recenze, navíc se mi líbí i složení, takže jdu objednávat.

Andanka 25.05.2023

Já kupuju Orcacollagen už dlouho a s tím, co píše Havlikovka souhlasím. Pokud se pro něj rozhodnete, doporučím zřídit členství - pak máte plno výhod (dopravu zdarma, nejnižší cenu za kolagen na trhu ...). Tady najdete víc informací www.orcacollagen.cz

Souhlasím, já kupuju Orcacollagen a je výborný. Zafungoval mi jak na hydrataci, tak i na vrásky a celkový stav pleti. Navíc mám i lepší kvalitu vlasů a nehtů, za což jsem taky ráda.

Blanickova 20.05.2023

Je potřeba v tomto věku hydratovat i zevnitř. Doporučím kolagen, mě zafungoval na suchou pleť výborně.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat