Diskuse na téma Hodně suchá pleť

Zdravím, měla bych dotaz - je mi 45 let a mám hodně suchou pleť, nemáte někdo podobnou zkušenost. Mám i kvalitní hydratační kosmetiku, ale pleť je pořád suchá.

Holky, děkuji všem za komentáře a doporučení na Orcacollagen. Trochu jsem pátrala a má dobré recenze, navíc se mi líbí i složení, takže jdu objednávat.

Andanka 25.05.2023

Já kupuju Orcacollagen už dlouho a s tím, co píše Havlikovka souhlasím. Pokud se pro něj rozhodnete, doporučím zřídit členství - pak máte plno výhod (dopravu zdarma, nejnižší cenu za kolagen na trhu ...). Tady najdete víc informací www.orcacollagen.cz

Souhlasím, já kupuju Orcacollagen a je výborný. Zafungoval mi jak na hydrataci, tak i na vrásky a celkový stav pleti. Navíc mám i lepší kvalitu vlasů a nehtů, za což jsem taky ráda.

Blanickova 20.05.2023

Je potřeba v tomto věku hydratovat i zevnitř. Doporučím kolagen, mě zafungoval na suchou pleť výborně.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

118 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat