Diskuse na téma Hodně suchá pleť

Zdravím, měla bych dotaz - je mi 45 let a mám hodně suchou pleť, nemáte někdo podobnou zkušenost. Mám i kvalitní hydratační kosmetiku, ale pleť je pořád suchá.

Alča 06.03.2024

Kolagen se hodně přeceňuje, za mě teda nejvíc pomáhá dostatečný příjem tekutin, strava a nějaké opravdu dobrá kosmetika. Já používám třeba od Iuvenio a s tou jsem naprosto spokojená.

Erika Alča 15.03.2024

Mohu se zeptat jaké produkty? O kosmetice jsem ještě neslyšela.

Alča Alča 25.03.2024

Jedná se o českou inovativní kosmetiku. Tady případně, kdyby jste chtěla kouknout https://www.iuvenio.com/dehydratovana-plet/. Já používám jejich čistící gel, pleťovou esenci, sérum CROSSLINKED a krém VITAL a MOON. Vital se může používat i na noc, ale já to mám raději rozdělené a MOON je i s anti-age účinkem. Pleti to velmi prospělo. Je pevnější. Hydratovaná, taková šťavnatější. :)

Soňa 01.12.2023

Taky mám spíš suchou pleť a kvůli tomu mám teď problém s vráskama a celkově pružností pleti. Zkouším pořád nějakou kosmetiku, ale nic mi nepřijde dostačující, můžete něco doporučit?

Dianadia Soňa 02.12.2023

Taky to tak mám, přijde mi že mám pleť takovou slabou a tenkou, to jsem dřív vůbec neměla a vrásky se mi dělají hlavně okolo očí. Jestli vám něco pomohlo poraďte, klidně i nějaký doplněk stravy...

Dana 11.08.2023

Úplně to chápu, měla jsem naprosto stejnej problém. Vyzkoušela jsem hromadu dorgérkové i dražší kosmetiky a nic. Tak jsem se začala trochu zajímat o to co a proč a zkusila kolagen. Jelikož s věkem se nám kolagen ztrácí, stejně tak jako kyselina hyaluronová, tak je dobré ji doplňovat. :) Plus samozřejmě snažit se hodně pít čisté vody. JInak teda užívám KK kolagen jak samotný, tak i jejich kosmetiku a pleť mi za to neskutečně poděkovala.

Majka Dana 22.08.2023

A teda ten kolagen Vám pomohl na tu suchou pleť a ty krémy mají nějaký extra?

Dana Dana 24.08.2023

Kolagen mi pomohl hodně. Jleikož obsahuje právě i kyselinu hyaluronovou, vitamín C, zinek a další. Lépe se vstřebává, samozřejmě výsledky jsou jako vždy a u všeho po delší době užívání. Krémy obsahuji jak kolagen tak i tu kyselinu hylauronovou. Pleť mám vypnutou, hladkou, vyživenou, přestala šupinkovat. Užívám teď tento https://www.kkkolagen.cz/kk-kolagenovy-drink-s-prichuti-maracuja/, ale je moc dobrý i bezový, malina nebo mandarinka. :)

Holky, děkuji všem za komentáře a doporučení na Orcacollagen. Trochu jsem pátrala a má dobré recenze, navíc se mi líbí i složení, takže jdu objednávat.

Andanka 25.05.2023

Já kupuju Orcacollagen už dlouho a s tím, co píše Havlikovka souhlasím. Pokud se pro něj rozhodnete, doporučím zřídit členství - pak máte plno výhod (dopravu zdarma, nejnižší cenu za kolagen na trhu ...). Tady najdete víc informací www.orcacollagen.cz

Souhlasím, já kupuju Orcacollagen a je výborný. Zafungoval mi jak na hydrataci, tak i na vrásky a celkový stav pleti. Navíc mám i lepší kvalitu vlasů a nehtů, za což jsem taky ráda.

Blanickova 20.05.2023

Je potřeba v tomto věku hydratovat i zevnitř. Doporučím kolagen, mě zafungoval na suchou pleť výborně.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat