Menu
18. 05. 2023 | Kosmetika a péče o tělo
Zdravím, měla bych dotaz - je mi 45 let a mám hodně suchou pleť, nemáte někdo podobnou zkušenost. Mám i kvalitní hydratační kosmetiku, ale pleť je pořád suchá.
Holky, děkuji všem za komentáře a doporučení na Orcacollagen. Trochu jsem pátrala a má dobré recenze, navíc se mi líbí i složení, takže jdu objednávat.
Já kupuju Orcacollagen už dlouho a s tím, co píše Havlikovka souhlasím. Pokud se pro něj rozhodnete, doporučím zřídit členství - pak máte plno výhod (dopravu zdarma, nejnižší cenu za kolagen na trhu ...). Tady najdete víc informací www.orcacollagen.cz
Souhlasím, já kupuju Orcacollagen a je výborný. Zafungoval mi jak na hydrataci, tak i na vrásky a celkový stav pleti. Navíc mám i lepší kvalitu vlasů a nehtů, za což jsem taky ráda.
Je potřeba v tomto věku hydratovat i zevnitř. Doporučím kolagen, mě zafungoval na suchou pleť výborně.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.