Diskuse na téma Kvalitní nože

31. 05. 2023 | Prosím o radu

Vybírám teď kvalitní nože do kuchyně, chci si konečně pořídit nějaké opravdu dobré, co vydrží dlouho ostré a budou věčné. Budu ráda za doporučení na kvalitní výrobce :-)

Ninuss 19.06.2023

Tak to se k tobě připojím, včera jsem se zase rozčilovala když jsem pižlala hovězí do guláše mým tupým nožem a řekla jsem si, že už si konečně musím koupit nějaký kvalitní.

Alizee 23.06.2023

Já jsem si udělala radost a koupila jsem si tenhle nůž https://dellinger.cz/cs/cube-ebony-wood/1223-kiritsuke-utility-5-130mm-dellinger-cube-ebony-wood-8594195884597.html protože už jsem si taky řekla, že mě to s mýma tupýma nožema nebaví a že si chci to vaření taky užít :) no a tohle je úplná pohádka, budu ještě dokupovat další nože od nich, ale tenhle zatím je super na ovoce, zeleninu i maso.

Ninuss Alizee 26.06.2023

Ten vypadá opravdu parádně, mají tam teda každý jeden nůž krásný, takové jsem ještě ani neviděla, to musí být hned jiný pocit z toho vaření :) moc děkuju za sdílení určitě tady vyberu :)

Alizee Alizee 27.06.2023

Je to opravdu úplně jiný pocit, manžel když s ním zkusil krájet rajče taky tomu nemohl věřit jak to jde :D chtěla bych koupit potom i brusný kámen abysme si je mohli brousit


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat