Diskuse na téma Dobrý doplněk stravy na růst vlasů

22. 06. 2023 | Prosím o radu

Chtěla bych si koupit doplněk stravy, který je dobrý na růst vlasů - poradíte?

Ella789 24.06.2023

Já jsem si na růst vlasů koupila doplněk stravy od Arsova https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-hairbooster-2-0/ co jsem hledala, tak je to jediný výrobek v ČR s obsahem Astaxanthinem, který je pro růst vlasů nejpodstatnější. A kupuju i jejich šampón a kondicionér.

Blanickova 26.06.2023

Zdravím, na tuto značku jsem četla velkou chválu i na jiných diskuzích - taky si od nich šampón a kondicionér objednám.

Elininka 28.06.2023

Holky a mají třeba nějakou řadu na suché melírované vlasy, nevíte? Taky jsem ještě nenašla šampón a péči, která by mi vyhovovala.

Ella789 30.06.2023

Mají - moje mamka používá od Tomas Arsov - Bonifre a Green Tea, má taky melírované vlasy a furt řešila suché konečky. Značka je malinko dražší, ale je to dobrá investice.

Linda 26.10.2023

Co vím, tak na podporu růstu vlasů je dobré se zaměřit na dostatečný příjem vitamínů a minerálů. Pokud nepomůže jen vylepšení jídelníčku, tak zvolit doplněk stravy, který bude mít širokou škálu podpůrných látek pro růst vlasů, mě vyhovoval Wecare hair s obsahem biotinu, přesličky a palmettem. Zafungoval rychle, co si myslím mělo také vliv byly masáže vlasové pokožky a to, že jsem je nefoukala a nežehlila vysokou teplotou.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat