Diskuse na téma Osvědčená knížka

18. 01. 2014 | Volný čas s dětmi

Zdravím všechny maminky, potřebuji radu - jaká knížka se nejvíce líbí vašim malým dětem? Hledám totiž inspiraci pro čtení s mými dětmi :-) Mám dvě holčičky, takže spíš něco o princeznách a zvířátkách než o autech apod. :-)

Krolína 01.07.2023

My se letos chystáme na dovolenou. Poletíme letadlem. Ne moc dlouho, ale syn poletí poprvé. Zatím mám ale docela obavy, aby se v letadle nenudil a zvládl cestu. Koukala jsem se na tipy, jak si delší cesty s dětmi ukrátit a narazila jsem na knížku https://www.ellamax.cz/knizka-na-cesty-letadlem-stop-nude-kvizy-rebusy-hry/. Už ji mám doma a je skvělá. Je tam průřez letadla, takže malej uvidí, čím vlastně letíme, jsou tam rébusy, osmisměrky, spojovačky. Myslím, že společný čas strávíme v pohodě :)

Milena 11.02.2022

Ctete jim Gabru a Malinku! Fakt skvele!

Karel 06.12.2021

Jerome Klapka Tři muži ve člunu

renča 06.12.2021

Doporučte mi prosím nějakou knížku pro děti k Vánocům.. děkuji

Pooola 24.03.2015

Pěkné knížky jsou Statčná autíčka

Rumburacka 23.01.2014

No tak my čteme o princeznách různé takové ty od Disney :-) jako o Poplece, Mořské víle, Zlatovlásce atd. :-) nedávno jsem přečetli knížku Čtyři kouzelné pohádky o princeznách :-D ta byla moc fajn, krásné ilustrace - no klasický Disney :-)

Hajanka Rumburacka 24.01.2014

Od Disneyho čteme taky celkem dost :-) o čtyřech princeznách neznáme, tak možná zkusíme pořídit :-) jinak Ariela, Popelka atd. to jsou klasiky, holky to milují :-)

Rumburacka Hajanka 21.02.2014

Ty naše taky :-) prostě holky a princezny no :-) ale zkoušela jsem s nimi číst i tradičnější české pohádky od Boženy Němcové, Erbena atd. a k mému překvapení se jim to taky líbilo, takže jsem byla moc ráda, že to můžeme trochu obměnit :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat