Menu
20. 01. 2014 | Kosmetika a péče o tělo
Dobrý den, mám dost jemné a řídké vlasy a slyšela jsem od známých, že prý kvalitu vlasů může ovlivňovat kromě přípravků i výběr hřebenu… Myslíte, že je to pravda? A jaké používáte hřebeny? Nemáte nějaký tip? Děkuju
Ahoj všem, holky, nosíte někerá clip in? Já bych si je docela koupila, ale zajímala by mě péče o ně? Jak se o ně starat? Koukala jsem se na shop clip-in-vlasy.eu, kde mě ta nabídka zaujala... Tak klidně prosím info přímo k tomuto shopu a jejich příčeskům :)
Určitě si to chce nechat poradit, mám s kančími štětinami třeba.
To já jsem si koupila kartáč s kančími štětinami a to je úplně o něčem jiném :) koukni na myfeminity.cz jsou nejen krásně udělané, ale hlavně na vlasy je super.
nevím jestli je to pravda ale já používám tangle teezer,který mě nekudlá a vlasy hezky rozčeše,ale mrkni na notino tam je velký výběr všech možných kartáčů/hřebenů
Jo jo doplnek stravy od rosenpharmy
Co obsahuje ze jsou po tom vlasy lepsi??
Nez hreben bych potrebovala poradit neco na to aby e i vlasy zlepsili, hrozne se mi trepi a lamou...berete neco nato?
máte někdo tenhle hřeben? tangle-teezer dcera by ho chtěla na vánoce.díky
Tyyy jo, oni na luxusnichvlasech mají Alternu? To je vlasovka, co jsem si kupovala, když jsem dělala aupair v USA, to si musím hnedka objednat:-) Moc díky:-)
Zkus luxusnivlasy.cz - tam mají jenom originály.
Holky, a nemůžete mi doporučit nějaký obchod, kde seženu ten originál? Moc děkuji!
Tangle Teezer je hrozně fajn věc, jen je potřeba dávat si pozor na napodobeniny, s těma bys moc spokojená asi nebyla..
Ahoj, prosím, je Tangle Teezer opravdu takový zázrak, jak se všude píše? Chtěla bych ho koupit sestře na narozeniny, protože má pravdu husté a ještě takové napůl vlnité a napůl krepaté vlasy a rozčesávání nesnáší, ale nevím, jestli vážně funguje tak, jak se slibuje...díky!
Ja Tangle Teezer mam a jinym hrebenem uz se ani neumim ucesat. Krasne rozcesava, netaha, vlasy uhlazuje a krasne se po rozcesani lesknou. A taky maji super design, mam doma tri:-)))
Takové věci si nechávám poradit od kadeřnice.Mám teda prodloužený vlasy, ale i tak bych si koupila v salonu. Beru tam vše v péči na vlasy.
Já mám teda kančák odtud http://www.pilniky-darky.cz/19-kartace-vlasy, nemám ho sice nijak závratně dlouho, ale zatím jsem spokojená a hřeben je v dobrém stavu, takže asi dlouho nebudu pořizovat nový :-) jde o to, co komu vyhovuje no :-)
No, já teda používám už dlouhé roky dřevěný přírodní hřeben s kančími štětinami a nemůžu si je vynachválit :-) vlasy jsou pak krásně lesklé a neelektrizují jako z těch umělých :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.