Diskuse na téma Snaha o mimino - na koho se obrátit?

Zdravím, bohužel se nám nedaří s manželem snaha o miminko. Poradíte na jakou kliniku se obrátit? Která má dobré reference?

Andanka 24.07.2023

Doporučení nepotřebujete - tady máte odkaz na jejich stránky www.ivf-zlin.cz najdete tam veškeré informace, včetně kontaktu na ně.

Bouchalova 22.07.2023

Moc díky za komentáře a potřebuju před tím doporučení než kliniku kontaktuju, nevíte?

Andanka 19.07.2023

Dobrý večer, já na kliniku ve Zlíně momentálně docházím. S manželem nám zatím dělají testy a pak se dozvíme, co nám doporučí. Klinika se nám zatím moc líbí, mají fakt o nás zájem a klinika je moderní a má dobré reference.

Dominka_K 17.07.2023

Ahoj, my teď docházíme na kliniku IVF Zlín a můžu je doporučit. Udělali nám veškeré vyšetření a teď budu podstupovat IVF, protože přirozeně to nejde.

Maruška45 Dominka_K 25.03.2024

Nevíte, jestli je v okolí kliniky někde možnost nějakého ubytování? Nejsme totiž zdejší, tak vybíráme kliniky i podle dostupnosti a sjízdnosti.

JirineckaA Dominka_K 07.04.2024

Přímo v budově, kde sídlí samotná klinika je možnost ubytování https://www.hotel-tomasov.cz/. My jsme ho právě využili a byli jsme moc spokojení, luxusní, příjemné ubytování. Klinika sídlí na okraji Zlína a je obklopena přírodou, takže je to i příjemný relax. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat