Diskuse na téma Tvoření potisků

Ahoj, taky vás baví být originální a možnost moci si vytvořit, co přesně chcete třeba na trička?*1* já strašně nemám ráda, když jdu po ulici a někdo má na sobě to samé, co já, takže proto ráda volím tuto cestu originality *3*

Karolína 02.12.2018

Jojo nechala, bylo mi to i doporučeno kvůli potisku a jeho výdrži

Karolína 17.10.2018

Já jsem si nechávala dělat potisk na trička přes tyto stránky www.cistytriko.cz a s jak s komunikací z jejich strany tak i s výsledkem jsem byla moc spokojená. Potřebovala jsem nechat pro děti udělat Vánoční trička a opravdu se povedly.

Karla Karolína 24.10.2018

Jak je to s materiálem ? Nechávala sis to tisknout na ta jejich trička ?

Laugher 26.01.2017

www.tricka-potisky.cz/tipy-triky

Nooo to teda mají, dívala jsem se tam a mají tam opravdu originální :) ty a máš to už vyzkoušené, jestli ten potisk vydrží i tu myčku? A vytváříš si úplně nové potisky nebo využíváš těch jejich šablon?

gabcapatis 19.03.2014

Využívám firmu moje-triko, zatím jsem tam neměla jedinný problém ;-) těch hrníčků tam mají opravdu spoustu, zatím jsem ještě nedělala žádný stejný, pořád mám z čeho vybírat :)

Gabi a kde tvoříš takové hrníčky? to by mě docela zajímalo, taky bych si nějaký vytvořila, třeba na kávičku něco originálního z čeho bych měla radost :)

gabcapatis 06.03.2014

Mě takhle baví tvořit na hrníčky, jsem ráda originální, dříve jsem využívala barev na sklo a tvořila jsem na skleničky, ale po tom, co jsem už skoro všecky obdarovala, tak jsem se vrhla na hrníčky a taky už netvořím ručně, ale přes pc, aby to mohli dávat do myčky :) a pořád to dělá radost větší než nějaké koupené pitomosti *4*


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:36
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat