Diskuse na téma Zkušenosti s nosítkem

Čauky maminy, zkoušela jste některá nosítko na mimčo? Říkala jsem si, že bych to vyzkoušela, protože cestování s kočárem v mhd je příšerný a nosítko mi přijde praktičtější. Máte nějaký doporučení?

Natka 18.02.2019

Výborná nosítka má Tula ! Konečně ho už také mám a to jenom díky paní prodavačce v malvíku, která mi ho doporučila, takže kdo se v tom nevyznal jako já a potřebuje taky nosítko, tak se vydejte do malvíka v Jinočanech kde mají teda perfektní servis.

Diana Natka 28.03.2019

Mají v tom malvíku i ty houpačky pro mimča ? Nechci to objednávat přes eshop, protože bych si je ráda prohlídla a vyzkoušela co všechno to umí.

Vendy 25.02.2018

Ahoj holky, nosítko Babybjorn se dá koupit u několika prodejců. Vím, že ho má babyconcept, Alza, Malvik… Fakt se snačí mrknout na net :)

Dáša 11.10.2017

Já jsem už zkusila tolik nosítek... Žádné mi nevyhovovalo. V prvé řadě upozorňuji, že jsem nechtěla šátek, to je úplně něco jiného, takže jsem si žádný ani nezkoušela... Jinak po té, co jsem si zkusila pár nosítek a také přečetla pár recenzí, tak jsem si koupila nosítko ONE (https://www.babyconcept.cz/Ergonomicke-nositko-Babybjorn-ONE-Denim-Grey-Cotton-mix-d149.htm) a s tím jsem nskutečně spokojená! Je pevné, i manželovi sedí, mimi je v něm klidné... DOporučuji toto. Zdravotně a ezpečnostně vyhovuje!

Kačka Dáša 22.11.2017

Dobrý den Dášo, moc Vám děkuji za příspěvek. Jen mám dotaz... Nosítko jsem našla na stránkách, které jste zde uvedla. Je však třeba i nějaká možnost si nosítko někde vyzkoušet? Prodávají ho i kamenné prodejny?

Jiřina Kačka 07.12.2017

Dobrý den, já jsem Babybjorn koupila u našeho prodejce dětských věcí. Takže si myslím, že třeba na stránách Babyconcept bude i seznam prodejců, ne? :)

Zuza 13.04.2014

Ahoj mamino, já používám jen nosítko, s kočárkem by se mi taky nechtělo cestovat, Nakupovala jsem přes babycar, měli tam na výběr různý, pro různě starý mimča, zkus se mrknout :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

31 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:07
270 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat