Diskuse na téma Soukromé jesličky v Praze

03. 09. 2023 | Batole

Dobrý večer, daly byste mi tip na soukromé jesle v Praze? Dostala jsem nabídku z práce, abych se vrátila dřív na zkrácený úvazek a přemýšlím, jak to udělat.

Blanickova 16.09.2023

Maminky, tak moc děkuji za doporučení na jesličky Trojská labuť - malou mi vzali od října, takže jsem moc ráda. Navíc se mi tam fakt moc líbí, o dětičky se starají zdravotní sestřičky a není jich moc, takže malá bude mít maximální péči. Fajn je i to, že se děti seznamují s angličtinou.

Dominka_K 10.09.2023

Tady máte odkaz přímo na jesličky www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut Najdete tam všechny důležité informace.

Holky, taky o jesličkách přemýšlím - napíšete mi jak je to tam s placením, jestli se to dá a kde bych našla více informací?

Dominka_K 05.09.2023

Mrkněte na jesličky Trojská labuť - dneska jsem tam na dopoledne měla dcerku a byla nadšená. Děti se seznamují i s angličtinou a jsou tam perfektní tety.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat