Menu
18. 09. 2023 | Kosmetika a péče o tělo
Dobrý den, poradíte jaký kolagen vyzkoušet? Letos mi bude 30 let a přemýšlím, že je potřeba trochu víc pečovat o pokožku a bojovat proti vráskám.
ASi taky vyzkouším, slyším o této značce prvně :-)
Holky, procházela jsem různé diskuze a je pravda, že si ženský Orcacollagen moc chválí. Taky jsem našla, že má skvělou chuť, což je pro mě osobně velké plus :) Už jsem si taky zřídila jejich členství, abych mohla čerpat veškeré výhody.
Tady máte odkaz přímo na stránky značky www.orcacollagen.cz Najdete tam jak veškeré informace, tak i informace o tom, jak si zřídit členství.
Ahoj, taky bych kolagen chtěla vyzkoušet - všude jsem na něj četla samou chválu. Kde ho prosím objednáváte?
Zdravím, já piju každé ráno už více jak rok prémiový Orcacollagen a jsem moc spokojená. Pleť mám krásně hydratovanou a jakoby "šťavnatou" a vrásky se mi krásně vyhladily. Navíc se díky jejich členství dostanu na nejnižší cenu za kolagen na trhu, mám dopravu zdarma a objednávka se mi sama generuje, takže je vše bez práce.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Naplní vás pocit nespravedlnosti. Ačkoliv děláte vše, co drahé polovičce na očích vidíte, stejně vám vyčítá maličkosti a vám to nepřijde zrovna dvakrát fér. Něžně ho na to upozorněte, svou chybu stydlivě uzná a své chyby se bude snažit naprav... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.