Diskuse na téma Kolagen

Dobrý den, poradíte jaký kolagen vyzkoušet? Letos mi bude 30 let a přemýšlím, že je potřeba trochu víc pečovat o pokožku a bojovat proti vráskám.

Klarína 12.11.2023

ASi taky vyzkouším, slyším o této značce prvně :-)

Bouchalova 26.09.2023

Holky, procházela jsem různé diskuze a je pravda, že si ženský Orcacollagen moc chválí. Taky jsem našla, že má skvělou chuť, což je pro mě osobně velké plus :) Už jsem si taky zřídila jejich členství, abych mohla čerpat veškeré výhody.

Andanka 24.09.2023

Tady máte odkaz přímo na stránky značky www.orcacollagen.cz Najdete tam jak veškeré informace, tak i informace o tom, jak si zřídit členství.

Dominka_K 22.09.2023

Ahoj, taky bych kolagen chtěla vyzkoušet - všude jsem na něj četla samou chválu. Kde ho prosím objednáváte?

Andanka 20.09.2023

Zdravím, já piju každé ráno už více jak rok prémiový Orcacollagen a jsem moc spokojená. Pleť mám krásně hydratovanou a jakoby "šťavnatou" a vrásky se mi krásně vyhladily. Navíc se díky jejich členství dostanu na nejnižší cenu za kolagen na trhu, mám dopravu zdarma a objednávka se mi sama generuje, takže je vše bez práce.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat