Diskuse na téma Kolagen

Dobrý den, poradíte jaký kolagen vyzkoušet? Letos mi bude 30 let a přemýšlím, že je potřeba trochu víc pečovat o pokožku a bojovat proti vráskám.

Klarína 12.11.2023

ASi taky vyzkouším, slyším o této značce prvně :-)

Bouchalova 26.09.2023

Holky, procházela jsem různé diskuze a je pravda, že si ženský Orcacollagen moc chválí. Taky jsem našla, že má skvělou chuť, což je pro mě osobně velké plus :) Už jsem si taky zřídila jejich členství, abych mohla čerpat veškeré výhody.

Andanka 24.09.2023

Tady máte odkaz přímo na stránky značky www.orcacollagen.cz Najdete tam jak veškeré informace, tak i informace o tom, jak si zřídit členství.

Dominka_K 22.09.2023

Ahoj, taky bych kolagen chtěla vyzkoušet - všude jsem na něj četla samou chválu. Kde ho prosím objednáváte?

Andanka 20.09.2023

Zdravím, já piju každé ráno už více jak rok prémiový Orcacollagen a jsem moc spokojená. Pleť mám krásně hydratovanou a jakoby "šťavnatou" a vrásky se mi krásně vyhladily. Navíc se díky jejich členství dostanu na nejnižší cenu za kolagen na trhu, mám dopravu zdarma a objednávka se mi sama generuje, takže je vše bez práce.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat