Diskuse na téma Kde vybírat svatební cestu?

19. 09. 2023 | Svatba

Dobrý den, poradíte prosím kde vybírat svatební cestu? Bereme se v listopadu, takže budeme vybírat nejspíš nějakou exotiku.

Elininka 21.09.2023

Zdravím, doporučím stránky svatebnicesta.eu. Mají velký výběr zájezdů od různých cestovek na jednom místě a nabízí taky různé benefity.

Ella789 23.09.2023

Taky vybíráme a na zmíněných stránkách mají navíc fakt dobré ceny. My přemýšlíme o svatební cestě na Maledivy - doporučíte nám někdo konkrétní resort, nejlépe s nějakým benefitem :)

Elininka 25.09.2023

My jsme loňskou zimu byli v tomto resortu www.svatebnicesta.eu/detail-zajezdu/meeru-island-resort-spa/14259a Benefity jsme dostali taky - na pokoji jsme měli květiny, láhev sektu a mísu s ovocem, bylo to moc příjemné a milé.

Bouchalova 27.09.2023

Moc díky za tip na konkrétní resort a na stránky svatebnicesta.eu. Teď máme fakt zamotanou hlavu, protože nabízí hodně destinací, krásných hotelů a benefitů :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat