Diskuse na téma Dárek k výročí

21. 09. 2023 | Prosím o radu

Ahojky příští měsíc máme s partnerem výročí a já bych mu ráda věnovala pěkný osobní dáreček. Myslíte, že by jste mi sem mohli dát své typy, co jste kupovali vy? Děkuji :-D

Lucka 09.11.2023

Manžel má jednu naši velmi oblíbenou fotku. Pořizovala ji kamarádka někdy na začátku našeho vztahu, je to momentka ale je v ní vidět tolik lásky. Má ji i jako tapetu v telefonu, což je co říct. Tak jsem se rozhodla, že mu ji nechám zvěčnit a dáme si ji do ložnice. Zvolila jsem foto obrazy z plátna a nechala jsem fotku vytisknout na saténové plátno. Zarezervovala jsem nám stůl v jeho oblíbené restauraci a předtím jsme šli ještě do kina. :)

Bára Lucka 17.11.2023

To je moc hezké. :) Většina chlapů se nejen nerada fotí, ale nemají ani moc velký zájem na ty fotky pak koukat. Ty fotky na plátnu vypadá to hezky? Musí se o to nějak speciálně starat? Tisknou i na něco jiného?

Lucka Lucka 23.11.2023

Za mě ano, vypadá to moc hezky. Volila jsem tuto velikost https://www.fotoobrazyzplatna.cz/fotoobraz-70x40-cm-z-vlastni-fotografie, ale mají i jiné menší. Z tisku se mi hodně líbí tisk na dřevo, hlavně pro milovníky dřeva přírodních materiálů, je tam vidět i struktura dřeva. Případně i překližka, kapa deska, sklo. Co se plátna týče mají tisk na polyester, bavlnu, premium bavlnu, satén nebo recyklovaný satén. U posledních není nutné dávat vrchní lak. Barvy jsou výrazné, fotografie vypadá živě.

Petra 24.09.2023

Tak u nás je to klasika, děti jsou u babičky a my si s mužem zajdeme na večeři, do kina a uděláme si pěkný večer se vším všudy. A protože máme letos výročí 10 let od svatby, tak jsem nám ještě koupila sadu na výrobu partnerského odlitku rukou ze vzpominkovy odlitek. A musím říct, že jsme si to náramně užili a díky odlitku nám zůstává krásná vzpomínka na toto výročí :-D.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat