Diskuse na téma Dárek k výročí

21. 09. 2023 | Prosím o radu

Ahojky příští měsíc máme s partnerem výročí a já bych mu ráda věnovala pěkný osobní dáreček. Myslíte, že by jste mi sem mohli dát své typy, co jste kupovali vy? Děkuji :-D

Lucka 09.11.2023

Manžel má jednu naši velmi oblíbenou fotku. Pořizovala ji kamarádka někdy na začátku našeho vztahu, je to momentka ale je v ní vidět tolik lásky. Má ji i jako tapetu v telefonu, což je co říct. Tak jsem se rozhodla, že mu ji nechám zvěčnit a dáme si ji do ložnice. Zvolila jsem foto obrazy z plátna a nechala jsem fotku vytisknout na saténové plátno. Zarezervovala jsem nám stůl v jeho oblíbené restauraci a předtím jsme šli ještě do kina. :)

Bára Lucka 17.11.2023

To je moc hezké. :) Většina chlapů se nejen nerada fotí, ale nemají ani moc velký zájem na ty fotky pak koukat. Ty fotky na plátnu vypadá to hezky? Musí se o to nějak speciálně starat? Tisknou i na něco jiného?

Lucka Lucka 23.11.2023

Za mě ano, vypadá to moc hezky. Volila jsem tuto velikost https://www.fotoobrazyzplatna.cz/fotoobraz-70x40-cm-z-vlastni-fotografie, ale mají i jiné menší. Z tisku se mi hodně líbí tisk na dřevo, hlavně pro milovníky dřeva přírodních materiálů, je tam vidět i struktura dřeva. Případně i překližka, kapa deska, sklo. Co se plátna týče mají tisk na polyester, bavlnu, premium bavlnu, satén nebo recyklovaný satén. U posledních není nutné dávat vrchní lak. Barvy jsou výrazné, fotografie vypadá živě.

Petra 24.09.2023

Tak u nás je to klasika, děti jsou u babičky a my si s mužem zajdeme na večeři, do kina a uděláme si pěkný večer se vším všudy. A protože máme letos výročí 10 let od svatby, tak jsem nám ještě koupila sadu na výrobu partnerského odlitku rukou ze vzpominkovy odlitek. A musím říct, že jsme si to náramně užili a díky odlitku nám zůstává krásná vzpomínka na toto výročí :-D.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat