Diskuse na téma Sportovní kočárek

Zdravím, jaký máte sportovní kočárek a doporučíte mi ho? Chci hlavně, aby byl skladný, lehký a přitom pohodlný pro prcka.

Koki 22.01.2024

Kupovala jsem si na Crystalbaby od Joolz Metro+. Hlavně se mě teda líbilo to že byl dobrý i na cestování ( auto, vlak, letadlo) a jelikož jsme takový výletníci, tak nám skvěle posloužil.

Oplatka Koki 25.01.2024

A pro jak velké děti to bylo? Je snadno ovladatelný? Kolik váží?

Koki Koki 27.01.2024

Mkrni na parametry https://www.crystalbaby.cz/ergobaby-metro-deluxe-kocarek-london-grey, měl cca 8 kilo a snadno se ovládal jednou rukou i skládal. A byl od narození až do 22 kilo. Hodně často jsem ho využívala právě na cestování nebo třeba i na dovolené, když jsme jeli k moři. Má i nastaveitelnou rukojeť a odpružená kolečka. Za mě super.

Alizee 16.10.2023

My jsme s manželem poměrně aktivní, takže jsme sháněli kočárek, se kterým budeme moc vyrážet na výlety do přírody a s tímhle https://www.bejbycentrum.cz/detske-kocarky/kocarky-do-terenu-a-voziky/tfk-sport-16-sportovni-kocarek.html jsme maximálně spokojení, dá se s ním jet všude, je opravdu praktický a pohodlný pro nás i pro malého :-)

Denissak Alizee 18.10.2023

Děkuju za doporučení, ten sporťáček vypadá opravdu parádně, dávám si ho do užšího výběru :) na tom e-shopu mají celkově hodně hezkých věcí pro děti, to se bude hodit :)

Blanickova 15.10.2023

Ano, tady máte odkaz přímo na kočárek www.feedo.cz/petitemars-kocarek-sportovni-airwalk-ultimate-grey

Samsonite 12.10.2023

Vložila byste mi prosím odkaz na kočárek - taky sháním sporťák.

Blanickova 09.10.2023

Já má kočárek od PETITE&MARS a jsem moc spokojená. Je lehký, má nafukovací kolečka, takže je vhodný i do terénu a je skladný. Objednávala jsem ho na feedo.cz.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat