Diskuse na téma Sportovní kočárek

Zdravím, jaký máte sportovní kočárek a doporučíte mi ho? Chci hlavně, aby byl skladný, lehký a přitom pohodlný pro prcka.

Koki 22.01.2024

Kupovala jsem si na Crystalbaby od Joolz Metro+. Hlavně se mě teda líbilo to že byl dobrý i na cestování ( auto, vlak, letadlo) a jelikož jsme takový výletníci, tak nám skvěle posloužil.

Oplatka Koki 25.01.2024

A pro jak velké děti to bylo? Je snadno ovladatelný? Kolik váží?

Koki Koki 27.01.2024

Mkrni na parametry https://www.crystalbaby.cz/ergobaby-metro-deluxe-kocarek-london-grey, měl cca 8 kilo a snadno se ovládal jednou rukou i skládal. A byl od narození až do 22 kilo. Hodně často jsem ho využívala právě na cestování nebo třeba i na dovolené, když jsme jeli k moři. Má i nastaveitelnou rukojeť a odpružená kolečka. Za mě super.

Alizee 16.10.2023

My jsme s manželem poměrně aktivní, takže jsme sháněli kočárek, se kterým budeme moc vyrážet na výlety do přírody a s tímhle https://www.bejbycentrum.cz/detske-kocarky/kocarky-do-terenu-a-voziky/tfk-sport-16-sportovni-kocarek.html jsme maximálně spokojení, dá se s ním jet všude, je opravdu praktický a pohodlný pro nás i pro malého :-)

Denissak Alizee 18.10.2023

Děkuju za doporučení, ten sporťáček vypadá opravdu parádně, dávám si ho do užšího výběru :) na tom e-shopu mají celkově hodně hezkých věcí pro děti, to se bude hodit :)

Blanickova 15.10.2023

Ano, tady máte odkaz přímo na kočárek www.feedo.cz/petitemars-kocarek-sportovni-airwalk-ultimate-grey

Samsonite 12.10.2023

Vložila byste mi prosím odkaz na kočárek - taky sháním sporťák.

Blanickova 09.10.2023

Já má kočárek od PETITE&MARS a jsem moc spokojená. Je lehký, má nafukovací kolečka, takže je vhodný i do terénu a je skladný. Objednávala jsem ho na feedo.cz.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat