Diskuse na téma Oblečení pro boubelky

17. 06. 2014 Kacinka16 Prosím o radu

Boubelky, kde nakupujete oblečení? Už mě přestalo bavit chodit neustále do obchodu a naivně si zkoušet největší velikosti a stejně zjistit, že mi to není ;*(

Fantaska 18.06.2014

Taky mám ten problém a nejhorší je, že když už ti teda něco padne, tak je to buď kytičkované, nebo tě to udělá jěště větší, než opravdu jsi :D

Milena Fantaska 19.06.2014

Vždyť existují obchody nadměrných velikostí s velkým výběrem.Běžně tam nakupuji a jsem velmi spokojená.

Barbucha 20.06.2014

Dost nakupuji v Bonprixu, i ve velkých velikostech super výběr i dobrý ceny.

Stanka225 22.06.2014

Ahoj holky, souhlasím s tím, že existují obchody přímo pro boubelky :) Já jsem dneska ve městě (Praze) narazila na jeden obchod, který je přímo pro boubelky a měli tam moc pěkné a šik oblečení, žádné "jenom kytičkované" jak to nazývá Fantaska :)

Kacinka16 26.06.2014

Tak to je fajn vědět, že s tím má někdo zkušenosti :) ale můžete mi zkusit říct nějaký typ obchodu, ve kterém tyto velikosti sehnat? Mě totiž žádný teď nenapadá :)

Stanka225 14.07.2014

Já jsem třeba narazila konkrétně na Big and Beauty, to ti nic neříká? :)

Kacinka16 15.07.2014

Počkej, máš namysli Big And Beautiful? O tom jsem slyšela mluvit kolegyni v práci! :)

Fantaska 16.07.2014

Já zase nakupuji z www.storexxl.cz :D

Stanka225 23.07.2014

Ano, přesně to jsem myslela, promiňte :D Moc se mi ten obchod líbil, doporučuji alespoň mrknout :)

Kacinka16 24.07.2014

Děkuji Vám za reakce a nápady, mrknu na to a určitě se nechám inspirovat :) Ještě jednou díky :)

Fantaska 27.07.2014

To nemáš vůbec zač :D

Gabuška 07.08.2014

Ahojte, včera jsem v Brně taky narazila se sestrou na ten obchod Big nd Beautiful v OC OMEGA Brno a tak jsem neodolala, a šla se s ní alespoň mrknout :) To oblečení bylo opravdu moc pěkné a nejvíc se mi líbilo, jak hned přišla paní za mojí sestrou a hned se ptala co by si představovala a říkala jí své návrhy, co by jí mohlo padnout :)

Sandriskaa 15.09.2014

Ahojte, já mám třeba úplně podobný problém s tím oblečením a to si nemyslím, že jsem úplně boubelka, jen mám větší prsa než zbytek těla :( Takže například košili kterou zapnu přes břicho nezapnu přes prsa :( Netuším taky kde nakupovat hezké oblečení :(

Stanka225 18.09.2014

No jo někomu ten bůh nadělí :D :) Podívej se schválně na ten storexxl.cz :) Taky jsem se tam dívala a zrovna v Brně mají přímo i obchod, takže si tam můžeš to oblečení vyzkoušet :)

Sandriskaa 24.09.2014

Přesně jsem ti chtěla napsat, že bez zkoušení, bych si nic nekoupila, protože já opravdu vlezu někdy do L trička zato třeba košile to mám úplně obří velikosti :( Jo je pravda, že ten nahoře si s mými vnady vyhrál no :D :D

Gabuška 07.10.2014

To storexxl.cz to je teda vlastně jen online shop pro to Big and Beautiful? :) chápu to teda správně? :)

Fantaska 18.10.2014

Jo, presně tak to je, jsem docela koukala, jak jsem to zjistila :D Ale mají tam hezké oblečení, to se musí nechat :D

Sandriskaa 23.10.2014

Já jsem tam třeba osobně byla a hrozně se mi tam ty věci líbily! :) Opravdu doporučuji každé ženě, která chce vypadat krásné, ať si tam zajde! :)

Kacinka16 20.11.2014

Tak vyzkoušela jsem ten obchod BigandBeautiful a opravdu je to tak! :P To oblečení je hrozně příjemné na nošení :) Takže můžu tentokrát už z druhé strany doporučit tento obchůdek! :)

Fantaska 24.11.2014

Ono je docela těžké v dnešní době sehnat něco hezkého na boubelky :) Jako je fakt, že rozjeli docela dobrý bussines :D

funnymore 31.01.2016

Ahoj dámy, pokud máte zájem o novější slušivé kousky pro boubelky, jukněte ke mě na tuto stránku: http://www.vinted.cz/uzivatele/251714-funnymore Pokud nemáte účet, nevadí, napište mi na email dominikaslechtova@gmail.com co jste si vybraly a já Vám obratem pošlun údaje k platbě na celkovou cenu s poštovným, ačkoliv je lepší registrace, abyste obchod měly sichrovaný samotným vintedem. :) Mimo to, nabyste měli jistotu koupě, podívejte se na má hodnocení. :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat