Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Boubelky, kde nakupujete oblečení? Už mě přestalo bavit chodit neustále do obchodu a naivně si zkoušet největší velikosti a stejně zjistit, že mi to není ;*(
To nemáš vůbec zač :D
Děkuji Vám za reakce a nápady, mrknu na to a určitě se nechám inspirovat :) Ještě jednou díky :)
Ano, přesně to jsem myslela, promiňte :D Moc se mi ten obchod líbil, doporučuji alespoň mrknout :)
Já zase nakupuji z www.storexxl.cz :D
Počkej, máš namysli Big And Beautiful? O tom jsem slyšela mluvit kolegyni v práci! :)
Já jsem třeba narazila konkrétně na Big and Beauty, to ti nic neříká? :)
Tak to je fajn vědět, že s tím má někdo zkušenosti :) ale můžete mi zkusit říct nějaký typ obchodu, ve kterém tyto velikosti sehnat? Mě totiž žádný teď nenapadá :)
Ahoj holky, souhlasím s tím, že existují obchody přímo pro boubelky :) Já jsem dneska ve městě (Praze) narazila na jeden obchod, který je přímo pro boubelky a měli tam moc pěkné a šik oblečení, žádné "jenom kytičkované" jak to nazývá Fantaska :)
Dost nakupuji v Bonprixu, i ve velkých velikostech super výběr i dobrý ceny.
Taky mám ten problém a nejhorší je, že když už ti teda něco padne, tak je to buď kytičkované, nebo tě to udělá jěště větší, než opravdu jsi :D
Vždyť existují obchody nadměrných velikostí s velkým výběrem.Běžně tam nakupuji a jsem velmi spokojená.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.