Diskuse na téma Akné v 35 letech

Zdravím, poradíte mi - letos mi bylo 35 let a bohužel už nějakou dobu mě trápí akné. Zkoušela jsem snad všechno dostupné - od kosmetiky po doplňky stravy, ale zatím bylo vše bez efektu. Máte někdo podobnou zkušenost? Co se Vám osvědčilo?

Jaruškaa1 01.12.2023

Zkusila jsem toho hodně a úžasně mi sedla kosmetika https://www.iuvenio.com/ je veganská a bez parfemace, skvělá na citlivou i problematickou pleť.

Dáša Jaruškaa1 27.01.2024

Taky ji používám, skvělý je na mou pleť hlavně krém Retouch a čistící gel Urban.

Denda 29.11.2023

Já mám problém, že když použiju výživnou kosmetiku proti vráskám tak se mi ucpou póry a vyskáčou mi pupínky a černé tečky. Můžete doporučit kosmetiku, která vám to nedělá?

Romana 16.11.2023

Zbavila bych se stresoru, kvůli kterýmu kvetete, když to blbě řeknu ;-)

Damkovka 31.10.2023

Mám u nich členství a díky němu mi každý měsíc objednávka přijde automaticky - jen mi přijde e-mail, strhnou se peníze z karty a dorazí balíček. V létě jsem teda členství na měsíc zrušila kvůli dovolené a pak ho hned obnovila, vůbec s ničím není problém. Tady se můžete přihlásit ke členství www.orcacollagen.cz/membership

Ella789 30.10.2023

To mě zajímá - napíšete prosím, kde bych ho mohla objednat za dobrou cenu?

Damkovka 28.10.2023

Já jsem taky ve vyšším věku řešila akné a pomohl mi až Orcacollagen. Jde to rybí kolagen za studena hydrolyzovaný, takže je nejúčinnější kolagen, který je k dostání. Navíc má luxusní chuť, kdyby to šlo pila bych ho několikrát denně :D Teď ho piju každé ráno už 2 měsíce a akné mi úplně vymizelo.

Ella789 26.10.2023

Dobrý večer, mám to bohužel podobně, jen mi letos bude čtyřicet :( Je to hrůza v tomto věku být jako puberťačka :(


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat