Diskuse na téma Dárek k vánocům - školní potřeby

Ahoj, máme doma předškoláka. V záři půjde do školy a neslyšíme nic jiného. Takže vánoční dárky směřujeme na školu. Malá si už vyrobila dokonce i rozvrh :D. Dáte tipy co mají vaše děti do školy za pomůcky, co se vyplatí nebo je pohodlné. Ať už psací potřeby, oblečení, batůžky, krabičky na svačiny. Mám už koupené desky, penál a klíčenku. Všechno směřuji do růžové/fialové. Tu má nejradši. Děkuji :)

Denisa 11.12.2024

My to máme doma letos stejně. Mám dvojčata, oba v září do školy, takže celá rodina se nyní zaměřujeme na výbavu do školy :D Jojo, Baagl je skvělá značka. Už máme doma aktovky a právě jsem se dívala, že mají i další vybavu do školy, takže budeme u nich vybírat dál :)

Anka 11.11.2024

Ahoj :) Taky se teď na vánoce soustředíme na školní výbavu – plánuji koupit Baagl aktovku, protože ta jejich nabídka je super. Jejich aktovky jsou ergonomické a co jsem se dívala, tak i lehké, což je pro záda skvělé. Co se týče dalších tipů, určitě doporučuji krabičky na svačiny, které dobře těsní a snadno se otvírají, aby to zvládla sama. Z psacích potřeb máme v plánu pořídit ergonomické trojhranné pastelky a tužky, jsou pohodlné a lépe se drží. A super se hodí i látkový pytlík na přezůvky v jejích oblíbených barvách! Ale koukni se na ten e-shop Baagl, tam toho mají spousty :)

Andrejkas 21.11.2023

Určitě doporučuju vak na telocvik, protože ten náš to dával do igelitky, nic neřekl, že se má donést vak a oblečení bylo zaparene. Nevím jak to bude u vás ve škole, ale taky je fajn gumovací pero na začátek. Do první třídy šel s batohem od baaglu, brali jsme kvůli tomu, že byl lehoučkej. Takže za mě tolik postřehů do 1. třídy.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden přinese Beranům příležitost k osobnímu růstu a změnám ve vašem životě. Na začátku týdne se můžete cítit plní energie a nadšení, což vám pomůže pustit se do nových projektů nebo aktivit, které jste dlouho odkládali. Je ideál... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat