Diskuse na téma Oslava s dárkem pro kamaráda

17. 11. 2023 | Zájmy a koníčky

Dobrý den, hledám nějaký dobrý dárek pro kamaráda, letos slaví kulaté narozeniny a jelikož je á před Vánoci, říkali jsme s v partě že bychom to spojily a udělali nějakou větší oslavu. Ráda bych ale aby to bylo trochu nevšední, možná trochu adrenalinové. Máte tip na něco dobrého v Praze a okolí? Kde by se zároveň pak dalo i posedět, pojíst a popít?

Krista 21.11.2023

Vřele doporučuji https://futurento.cz/oslavy/. Oslavu si s nimi domluvíte dle svých představ. Skoro ve všem nám vyšli vstříc, naprosto perfektní personál co se s námi i zasmál. Hra samotná je taková hi-tech na 3 hodinky. Hraje se v týmech a nás moc bavila. K dispozici je i sprcha, stolní fotbálek. My jsme je objevily náhodou a jsme za to rádi, určitě jsem tam nebyly naposled. :)

Niccol Krista 23.11.2023

Výborně, moc děkuji Futurento také neznám. Ale dle toho co jsem se dívala na jejich web tak to vypadá opravdu skvěle i ty oslavy. Napsala jsem jim a uvidíme jak se domluvíme, ale bylo by super kdyby to vyšlo. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat