Diskuse na téma Krátkodobé půjčky?

10. 07. 2014 Tatranka1331 Hypotéka

Jsou teď akce a výprodeje, šli by jste do rychlé krátkodobé půjčky? :)

Půjčku jsem si nakonec brala od společnosti ferratum, už ji mám i splacenou :P Bylo to je jakobych řekla, překlenovací než mi příjde výplata :) Měla jsem tuhle půjčku poprvé a nepřeplatila jsem ani korunu :o

Kacinka16 20.08.2014

Já jsem si kdysi dávno brala půjčku od vippujcka.cz, bylo to ale kvůli tomu, že jsem byla vyhozená z práce a než jsem si další našla, tak jsem byla měsíc nezaměstnaná :) Nevím zda zrovna na sekačku bych si brala půjčku, to bych si raději koupila ovečky :D

Tichavka 31.07.2014

Chceš tedka kupovat sekačku? …. Jako pokud je to nějaká větší a o hodně, tak bych si ji asi šla koupit…

Právěže v mounfildu mají tedka slevy, takže proto nad tím tak trochu uvažuju, ale nevím pořád zda do toho jít nebo ne :/

Je to na zahradní sekačku. Vůbec se v těch půjčkách, ale nevyznám :/

Tichavka 21.07.2014

Záleželo by na co by to akce byla … pokud by to bylo na oblečení nebo jídlo, tak rozhodně ne…ale pokud by to bylo například na něco do domácnosti a bylo by to slevněno o hodně, tak asi ano!

Sandriskaa Tichavka 29.07.2014

Podívej se na ferratum.cz, ty půjčky jsou žeprej jedny nejlepší na trhu…Nebudou sekačky levnější až napodzim???

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete mít pocit, že se všechno kolem vás zrychluje. Události naberou tempo a vy budete stát v jejich středu. Vaše rozhodnost a odvaha vám umožní chopit se příležitostí, které se objeví, ale dávejte si pozor na ukvapenost, ne v&sc... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat