Diskuse na téma Kde jste podstoupily IVF?

21. 11. 2023 | Chceme dítě

Zdravím všechny, mám za sebou jedno nepovedené IVF a přemýšlím co dál a jestli nejít na jinou kliniku. Napíšete, kde jste byly spokojené?

Maruška45 13.02.2024

Nemáte někdo osobní zkušenost s IVF Zlín? Četla jsem na ně spoustu kladných ohlasů, ale pořád si nejsme úplně jistí. Ale ze všech klinik nás zaujala zatím nejvíc.

Hildegarda Maruška45 16.02.2024

Ahojky, my tam IVFko podstoupili a byli jsme moc spokojení. Za nás rozhodně doporučuji. Moc příjemná vyhlášená klinika, kde jsou fakt špičkoví odborníci, co ví, co dělají. Moc si vážím příjemného prostředí, které tam bylo už od naší první návštěvy. A metody léčby jsou tam taky na úrovni.

Maruška45 Maruška45 18.02.2024

Děkuji moc sa sdílení zkušenosti. Ještě se teda musíme nějak poraddit, ale já to vidím na tuhle kliniku.

Andanka 27.11.2023

Ano, testy doporučují - nám bylo řečeno, že stojí za to nejprve provést genetickou diagnostiku a udělat důkladné testy a pak se uvidí, co bude pro nás nejlepší. Dělali nám i test PANDA: www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni

Ella789 25.11.2023

Holky, taky jsem už na kliniku četla hodně dobrých recenzí! Dělali Vám i genetické testy? Co vím, měli by mít i vlastní genetickou laboratoř.

Andanka 23.11.2023

Já teď docházím na kliniku Repromeda v Brně a jsem zatím moc spokojená jak s přístupem lékařů, tak celkově s tím, jak to zatím probíhá. Zatím nám dělají testy, aby zjistili, kde je problém, takže teď čekáme na výsledky a pak bychom se měli domlouvat co a jak dál.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat