Diskuse na téma Probiotika

Zdravím, jaká probiotika doporučíte užívat po nemoci a antibioticích? Jaká značka je má nejlepší?

Dankovka 08.12.2023

Moc děkuji za doporučení - na tyto probiotika Simplebiotix čtu všude jen dobré recenze, takže si je objednám a vyzkouším je.

Elininka Dankovka 11.12.2023

Dobrý večer, taky tato probiotika užívám - dostala jsem na ně doporučení od kamarádky a skvěle mi zafungovaly na zažívání, nafouklé břicho i na imunitu.

Monča 07.12.2023

Zdravím, užívám od H2 Europe- H2 Probio. Jsou s molekulárním vodíkem, takže se rychleji a lépe vstřebávají. Beru je dlouhodobě a jsem velmi spokojená s účinky. Zlepšilo trávení, trpěla jsem i na časté nadýmání a to také zmizelo. Celkově se cítím mnohem lépe.

Lea Monča 11.12.2023

Jak často je užíváte a kde se dají koupit? Klasicky v lékárně?

Monča Monča 18.12.2023

Objednávám je zde https://eshop.h2europe.company/produkt/h2-probio/, teď i v akci 1+1. :) Přes kamarádku jsem se registrovala, takže výrobky jsou ještě levnější. :) Kupuji si i H2 HirudoVital, takto právě i na zimu. Ten je také skvělý. Oba podporují imunitu, obranyschopnost. :) Jinak probiotika užívám pravidelně. Na ty opravdu nedám dopustit. Mohla jsem díky nim přestat brát i léky od dr. :)

Tamarkaa 04.12.2023

Výborná probiotika jsou tyto www.simplebiotix.cz Doporučím si koupit 3 měsíční kúru, já ji teď mám za sebou a cítím se fakt skvěle.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat