Diskuse na téma Probiotika

Zdravím, jaká probiotika doporučíte užívat po nemoci a antibioticích? Jaká značka je má nejlepší?

Dankovka 08.12.2023

Moc děkuji za doporučení - na tyto probiotika Simplebiotix čtu všude jen dobré recenze, takže si je objednám a vyzkouším je.

Elininka Dankovka 11.12.2023

Dobrý večer, taky tato probiotika užívám - dostala jsem na ně doporučení od kamarádky a skvěle mi zafungovaly na zažívání, nafouklé břicho i na imunitu.

Monča 07.12.2023

Zdravím, užívám od H2 Europe- H2 Probio. Jsou s molekulárním vodíkem, takže se rychleji a lépe vstřebávají. Beru je dlouhodobě a jsem velmi spokojená s účinky. Zlepšilo trávení, trpěla jsem i na časté nadýmání a to také zmizelo. Celkově se cítím mnohem lépe.

Lea Monča 11.12.2023

Jak často je užíváte a kde se dají koupit? Klasicky v lékárně?

Monča Monča 18.12.2023

Objednávám je zde https://eshop.h2europe.company/produkt/h2-probio/, teď i v akci 1+1. :) Přes kamarádku jsem se registrovala, takže výrobky jsou ještě levnější. :) Kupuji si i H2 HirudoVital, takto právě i na zimu. Ten je také skvělý. Oba podporují imunitu, obranyschopnost. :) Jinak probiotika užívám pravidelně. Na ty opravdu nedám dopustit. Mohla jsem díky nim přestat brát i léky od dr. :)

Tamarkaa 04.12.2023

Výborná probiotika jsou tyto www.simplebiotix.cz Doporučím si koupit 3 měsíční kúru, já ji teď mám za sebou a cítím se fakt skvěle.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat