Diskuse na téma Doplněk stravy pro ženu 50+

15. 12. 2023 | Oblíbené značky

Dobrý den, poradíte opravdu dobrý doplněk stravy pro ženy ve věku 50+? Letos chci dávat pod stromeček doplňky stravy a nevím, co vybrat pro mamku.

Andanka 20.12.2023

Dobře, děkuji za komentář a doporučení na jejich věrnostní program. Kolagen mamince objednám a pokud jí bude vyhovovat, určitě jí zřídím i členství.

Ella789 19.12.2023

Tady máte odkaz na jejich stránky www.orcacollagen.cz Určitě bych doporučila u nich zřídit členství, když bude maminka spokojená, máte totiž pak plno výhod. Díky členství chodí objednávka automaticky, vždy mi jen přijde e-mail, strhnou se peníze a dorazí balíček. V létě jsem teda členství na měsíc zrušila kvůli dovolené a pak hned obnovila, vůbec s ničím není problém.

Andanka 19.12.2023

Děkuji za komentář - to by se mamce mohlo líbit, hlavně o kolagenu občas mluví, ale nevěděla po jaké značce sáhnout.

Ella789 17.12.2023

Zdravím, mě teda ještě není 50 let, ale i pro tento věk je ideální užívat kolagen. Pravidelné užívání poskytuje spoustu benefitů - a to jak na pleť a vrásky, tak na klouby, ale i na vlasy a nehty. Sama jsem zkoušela vícero značek, ale nejúčinnější je Orcacollagen, který kromě vysoce účinného hydrolyzovaného kolagenu obsahuje i spoustu dalších účinných látek, jako je vitamín C, Biotin, Zinek ... Navíc má skvělou chuť a už hodně kolegyň v práci se mě ptalo, co dělám, že vypadám moc dobře.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat