Diskuse na téma Doplněk stravy pro ženu 50+

15. 12. 2023 | Oblíbené značky

Dobrý den, poradíte opravdu dobrý doplněk stravy pro ženy ve věku 50+? Letos chci dávat pod stromeček doplňky stravy a nevím, co vybrat pro mamku.

Ella789 17.12.2023

Zdravím, mě teda ještě není 50 let, ale i pro tento věk je ideální užívat kolagen. Pravidelné užívání poskytuje spoustu benefitů - a to jak na pleť a vrásky, tak na klouby, ale i na vlasy a nehty. Sama jsem zkoušela vícero značek, ale nejúčinnější je Orcacollagen, který kromě vysoce účinného hydrolyzovaného kolagenu obsahuje i spoustu dalších účinných látek, jako je vitamín C, Biotin, Zinek ... Navíc má skvělou chuť a už hodně kolegyň v práci se mě ptalo, co dělám, že vypadám moc dobře.

Andanka 19.12.2023

Děkuji za komentář - to by se mamce mohlo líbit, hlavně o kolagenu občas mluví, ale nevěděla po jaké značce sáhnout.

Ella789 19.12.2023

Tady máte odkaz na jejich stránky www.orcacollagen.cz Určitě bych doporučila u nich zřídit členství, když bude maminka spokojená, máte totiž pak plno výhod. Díky členství chodí objednávka automaticky, vždy mi jen přijde e-mail, strhnou se peníze a dorazí balíček. V létě jsem teda členství na měsíc zrušila kvůli dovolené a pak hned obnovila, vůbec s ničím není problém.

Andanka 20.12.2023

Dobře, děkuji za komentář a doporučení na jejich věrnostní program. Kolagen mamince objednám a pokud jí bude vyhovovat, určitě jí zřídím i členství.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat