Diskuse na téma Dekorace do interiéru

Ahoj, ráda bych obměnila doplňky v kouelně a dívala jsem se na internet na různé eshopy, ale je tam toho mraky. Tak se ptám tady, jestli máte nějaké doporučení, kde vybavení a doplňky nakoupit. Díky.

Avatar
Avatar
LenkaV 22.06.2024

Pokud můžu poradit, tak nejhezčí prvek co máme v interiéru a plní také funkci dekorace, jsou vypínače a zásuvky od Kliklap. Kupovali jsme je loni v dubnu, když jsem na ně narazila na fb. Jsou z odolného plastu, ale vypadají jako keramické. Ovšem cena těch co máme je o mnohem nižší. Manžel je měl za chvíli na stěně, dívala jsem se, že je uvnitř nějaký strojek, který usnadní instalaci.

Avatar
JanaNovotna LenkaV 22.07.2024

Už jsem je jednou viděla a jsem z nich nadšená. Bydlíme zatím v pronájmu, ale chtěla bych je do bytu, až se budeme stěhovat. Ty černé jsou nádherné!

Avatar
Hildegarda 15.01.2024

Ahojky, já mám moc dobrou zkušenost s eshopem BAKLY. Doporučila mi ho kamarádka, co tam pravidelně do domácnosti věci objednává. Já si tam koupila do kuchyně moc hezké talířky Bitz.

Avatar
MilenaMazurová Hildegarda 18.01.2024

Souhlasím, já tam taky nakupuju a jsem pokaždé spokojená, jak s výrobky, tak s doručením. Vždy všechno přišlo v pořádku a hezky zabalené.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat