Diskuse na téma Dobré a kvalitní konzervy pro pejska

Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte odzkoušené nějaké opravdu kvalitní konzervy pro pejsky. Můj je extra vybíravý a jen tak něco mu nechutná.

Laura 12.02.2024

Zdravíčko, musím říci že třeba i Rawbark má moc dobré konzervy. Mají 100% masa a maso je ve vývaru. :) Takže je tam i šťávička. :) Mají tři druhy a mohou je i kočky, což mi přijde také moc fajn, jelikož jednu doma máme. :) Obou moc chutná.

Hvězda Laura 16.02.2024

O těch jsem ještě neslyšela. Co to je za značku? Jaké mají druhy? Náš je alergický na drůbež.

Laura Laura 28.02.2024

Je to česká firma. :) Mají hovězí, zvěřinu a kapra. :) Takže žádná drůbež. Výrobky jsou kvalitní, ručně dělané, z kvalitního masa od českých farmářů. Za nás super. :)

Janina95 14.01.2024

Ahoj, my už jsme několik měsíců věrní značce Loui, myslím, že je dokonce i česká. Objednávám tady https://www.louie.pet/ a jsme hodně spokojení.. teda pejsek :D Beru většinou ty balíčky, kde je několik druhů, aby to bylo různorodé a pejska to nenudilo. :)

Tichavka Janina95 17.02.2024

Taky od nich berem konzervy a náš raťafa si moc libuje. Nejradši má tu kapří. :D


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat