Diskuse na téma Dobré a kvalitní konzervy pro pejska

Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte odzkoušené nějaké opravdu kvalitní konzervy pro pejsky. Můj je extra vybíravý a jen tak něco mu nechutná.

Janina95 14.01.2024

Ahoj, my už jsme několik měsíců věrní značce Loui, myslím, že je dokonce i česká. Objednávám tady https://www.louie.pet/ a jsme hodně spokojení.. teda pejsek :D Beru většinou ty balíčky, kde je několik druhů, aby to bylo různorodé a pejska to nenudilo. :)

Tichavka Janina95 17.02.2024

Taky od nich berem konzervy a náš raťafa si moc libuje. Nejradši má tu kapří. :D

Laura 12.02.2024

Zdravíčko, musím říci že třeba i Rawbark má moc dobré konzervy. Mají 100% masa a maso je ve vývaru. :) Takže je tam i šťávička. :) Mají tři druhy a mohou je i kočky, což mi přijde také moc fajn, jelikož jednu doma máme. :) Obou moc chutná.

Hvězda Laura 16.02.2024

O těch jsem ještě neslyšela. Co to je za značku? Jaké mají druhy? Náš je alergický na drůbež.

Laura Laura 28.02.2024

Je to česká firma. :) Mají hovězí, zvěřinu a kapra. :) Takže žádná drůbež. Výrobky jsou kvalitní, ručně dělané, z kvalitního masa od českých farmářů. Za nás super. :)

Alča Laura 30.04.2024

Ano to souhlasím s Laurou. Sami od Rawbarku bereme žrádlo už přes půl roku a naprostá spokojenost. S konzervami nám udělali velkou radost. Jsou opravdu kvalitní a našim teda sedli hodně i jejich granule.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat