Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte někdo zapojený průtokový filtr na pitnou vodu? Od koho máte? Mně se nejvíc líbí co nabízí česká firma https://www.dionela.cz/ máte někdo od nich?
Taky vybíráme filtr a na tuhle firmu jsme se právě koukali, líbí se nám ze všeho nejvíc, protože je to česká výroba a vyhráli i v dTestu. Jestli od nich někdo filtr má, budu ráda když se ozvete :)
Máme od nich průtokový filtr i filtr do sprchy a moc si to chválíme. Je to opravdu kvalita a dlouho vydrží, potom ho stačí poslat ne regeneraci, nemusíte kupovat nový, takže i finančně to vychází super.
Ano, máme a rozhodně doporučuji. Instalace byla snadná a voda je teď fakt kvalitní – je mnohem chutnější a bez zápachu, což jsme na kohoutkovou vodu nebyli zvyklí. Navíc se mi líbí, že filtr nejen že čistí vodu od chlóru a chemikálií, ale také zjemňuje tvrdost vody, což je super pro pleť a zdraví celkově. Vzhledem k tomu, že Dionela je česká firma, je skvělé, že mají kvalitní podporu a rychlou komunikaci, když jsem měla nějaké dotazy.
Jaký filtr na vodu je nejlepší do domácnosti? Chci něco co vydrží dlouho, abych se o to nemusela pravidelně starat. A ideálně také filtr, který nebude muset být třeba připojený ještě na elektřinu. Dokázal by jste mi s tím někdo poradit prosím?
Docela jsem se tomu věnovala, protože podle mého názoru je čistá pitná voda doma základ. Proto jsem pořídila kvalitní filtr na vodu od flowlifevoda .cz , který funguje bez elektřiny za použití tkaného aktivního uhlí a dalších ušlechtilých krystalů a má také síťku z pravého stříbra, která zabraňuje množení bakterií.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.