Diskuse na téma Zničené vlasy barvením

Dobrý večer, holky poraďte - barvím si vlasy už fakt spoustu let a teď jsem dospěla do fáze, kdy mám vlasy fakt ve špatném stavu a hodně zničené. Co teď? Jak vlasy "ozdravit"?

Laura 13.02.2024

Já teda na barvené vlasy používám kosmetiku od Arsova. Měla jsem je taky v nedobrém stavu a právě tahle kosmetika mě hodně pomohla. :)

Hvězda Laura 20.02.2024

Takže jsi ji začala používat taky až když jsi měla nějaký problém s vlasy? Jaké přípravky?

Laura Laura 28.02.2024

Koupila jsem si celou sadu https://shop.tomasarsov.cz/kompletni-sada-bonfire-pro-vase-vlasy/ takže tyhle přípravky. Mají ale i vyloženě na poškození vlasy. Mě tahle řada ale moc pomohla. Vlasy už mám hezké a jemné, nejsou krepaté, suché jako předtím. :)

Dominka_K 11.02.2024

Mě vlasy "ozdravila" až rostlinná barva Khadi. Zpátky k chemickým barvám se už nikdy nevrátím, teď mám vlasy krásně lesklé a opravdu zdravé.

Simona K. Dominka_K 13.02.2024

Holky, mohla bych se na jejich přípravky na vlasy mrknout? Kde je objednáváte?

Dominka_K Dominka_K 26.02.2024

Tady máte přímo odkaz na jejich stránky www.khadi.cz/rostlinne-barvy-na-vlasy Najdete tam jak veškeré informace, tak tam barvu rovnou objednáte.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat