Diskuse na téma První pomoc na škrábance a odřeniny

Dobrý den, mám doma dva syny a každou chvíli řešíme odřeniny, škrábance, štípance ... Co máte doma jako první pomoc, poradíte?

Tana 18.03.2024

Pryskyřicová mastička Abilar je super, používáme ji skoro na všechno, osvědčila se i naší mamince na diabetické rány a mně pomohla i s popáleninou od žehličky :) objevila jsem ji celkem náhodou, na FB měli akci na vzorečky zdarma a skvěle se osvědčila, zkuste jim napsat, třeba by taky poslali vzoreček na vyzkoušení - najdete na FB jako Repolar léčivá síla pryskyřice :)

Andanka 25.02.2024

Zdravím, tuto mast mám taky doma a jak píše Dominka - je ideální na všechno, hlavně když máte malé děti, tak ji maximálně využijete.

Dominka_K 22.02.2024

Já mám doma mast Abilar - je perfektní a je fakt na všechno. Krásně hojí, zklidňuje a beru ji na každou dovolenou, ale i na výlety a procházky.

Liby 22.02.2024

Betadine mast, volně dostupný v lékárně.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat