Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, s chlapem si chceme koupit elektroskutr :) No... a teď dotaz :D Kde bych našla nabídku kvalitních e-skutru? A na co se zaměřit při výběru?
Chtěla bych si pořídit na dojíždění do práce svůj první skútr. Zkusíte mi poradit co je vhodného pro ženu s nižší postavou? Asi mi to bude dělat trochu problém na křižovatkách, abych hlavně dosáhla.
Já jsem chtěla skútr do práce a na občasné výlety s dobrým výkonem. Od začátku jsem byla rozhodnutá, že si přídím 125 nechtěla jsem jen 50. Vybrala jsem nakonec model Peugeot Django 125 , který v pohodě jezdí se spotřebou od dvou do 2,5 litru a má pěkný výkon. I když jedeme na něm ve dvou, tak do kopce nás vytáhne jako nic. Jezdí se mi na něm dobře a dost mě dostal i ten design... Můžu doporučit se na něj podívat. Kupovala jsem ho v Brně u mayers-motors.cz
Zdravím, já jsem pořídila tento e-skútr a spokojenost www.els-moto.cz/obchod/9-elektroskutry/271-elektroskutr-e-surus-motor Rychlost vytáhneš až na 85 km/hod., prodejna zajišťuje záruční i pozáruční servis a navíc poradí s výběrem.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás bude ve znamení nových impulzů a odhodlání pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali. Vaše energie bude silná a touha po výsledcích výrazná, ale dejte si pozor, abyste netlačili na okolí příliš. B... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.