Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, s chlapem si chceme koupit elektroskutr :) No... a teď dotaz :D Kde bych našla nabídku kvalitních e-skutru? A na co se zaměřit při výběru?
Zdravím, já jsem pořídila tento e-skútr a spokojenost www.els-moto.cz/obchod/9-elektroskutry/271-elektroskutr-e-surus-motor Rychlost vytáhneš až na 85 km/hod., prodejna zajišťuje záruční i pozáruční servis a navíc poradí s výběrem.
Chtěla bych si pořídit na dojíždění do práce svůj první skútr. Zkusíte mi poradit co je vhodného pro ženu s nižší postavou? Asi mi to bude dělat trochu problém na křižovatkách, abych hlavně dosáhla.
Já jsem chtěla skútr do práce a na občasné výlety s dobrým výkonem. Od začátku jsem byla rozhodnutá, že si přídím 125 nechtěla jsem jen 50. Vybrala jsem nakonec model Peugeot Django 125 , který v pohodě jezdí se spotřebou od dvou do 2,5 litru a má pěkný výkon. I když jedeme na něm ve dvou, tak do kopce nás vytáhne jako nic. Jezdí se mi na něm dobře a dost mě dostal i ten design... Můžu doporučit se na něj podívat. Kupovala jsem ho v Brně u mayers-motors.cz
Já ho kupoval ženě taky. A nakonec na něm občas jezdím i já. Ten Django je fakt fajn hlavně pro menší postavu, není zbytečně těžkej, dobře se ovládá a člověk z něj nemá pocit, že ho někde na křižovatce neudrží. A kolem stovky se dostane v pohodě, takže ani mimo město není problém. Brali jsme ho taky v Mayers Motors v Modřicích a za mě super přístup. Borci se tam fakt vyznaj, všechno v klidu vysvětlili a dá se domluvit i testovací jízda, což je podle mě ideální, když člověk kupuje první skútr
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu se budete cítit plní energie a odhodlání. Mnoho věcí, které jste v poslední době odkládali, se vám konečně podaří posunout kupředu. Vaše přirozená odvaha a ochota převzít iniciativu vám přinesou uznání i nové... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.