Cestování
Cestování. Kam na dovolenou, jet z cestovní kanceláří, nebo sami, zkušenosti s destinacemi a hotely, zdravotní potíže při cestování, co si s sebou zabalit a co si na dovolené nakoupit. Exotická místa pro dobrodruhy.
Ahoj,my jsme byli minulý rok v Brele,je tam moc hezky,jsou tam takové ty kamínkové pláže a malej si ...
Dobrý den, jak se máte? Mohu se zeptat, kam letos vyrážíte na Silvestra? Posledních několik let jsem...
Na cestování a zážitcích není co měnit...upgradovat systém či software,... jsou prostě nezapomenutel...
Dobrý den. Máte doma někdo stan od husky? Líbila se mi jejich nabídka v eshopu, ale nevím, jaké jsou...
Ahojky, už jste sehnali nějaký last minute? Přijde mi, že toho čím dál méně. Tento rok jsem na to sp...
Ahoj, myslíte na to, když jedete někam na dovolenou, jak zabezpečit domácnost? Máte zabezpečenou neb...
Ahoj:-)chtěla bych vás poprosit o rady a sdílení vašich zkušeností se studiem v zahraničí.Chtěla byc...
Nemáte někdo nápad na dovolenou v Chorvatsku? Chtěly by jsme tam s kamarádkami jet, ale nemáme předs...
Mohu se zeptat na Váš názor na zdokonalení se angličtiny v zahraničí? Myslíte si, že se naučím lépe ...
Ahoj všem začínám vybírat kam letos na dovolenou k moři a narazil jsem na cestovku etravel. Máte s t...
Chtěla bych vzít svou maminku na dovolenou a má ráda aktivní odpočinek. Jezdí někdo na dovolené se c...
Ahoj, taky máte problém s oteklými nohami? Já už se zase děsím cesty do Chorvatska, není na to něco ...
Jakou používáte desinfekci na ruce apod. ? Chci něco šetrnýho, co nevadí když se z rukou před jídlem...
Co vám pomáhá? Co používáte za pomůcky? Budu vděčná za vaše rady co vám vyhovuje i při dlouhém cesto...
Jakou máte zkušenost s těmi cestovní smoothie mixéry? Zajímal by mě konkrétně tady tento? Rozmixuje ...
Lost Love Spells To Get Your Ex Back In Johannesburg City And Alberton Town Call ☏ +27656842680 Psyc...
How To Reunite With Your Lost Loved Ones And Succeed In Marriage In Pietermaritzburg And Durban Call...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.