Diskuse na téma Elektroskutr

28. 02. 2024 Siiiima.Sim Cestování

Ahoj, s chlapem si chceme koupit elektroskutr :) No... a teď dotaz :D Kde bych našla nabídku kvalitních e-skutru? A na co se zaměřit při výběru?

Martinalevodska 20.03.2026

Chtěla bych si pořídit na dojíždění do práce svůj první skútr. Zkusíte mi poradit co je vhodného pro ženu s nižší postavou? Asi mi to bude dělat trochu problém na křižovatkách, abych hlavně dosáhla.

Petraas Martinalevodska dnes 8:19

Já jsem chtěla skútr do práce a na občasné výlety s dobrým výkonem. Od začátku jsem byla rozhodnutá, že si přídím 125 nechtěla jsem jen 50. Vybrala jsem nakonec model Peugeot Django 125 , který v pohodě jezdí se spotřebou od dvou do 2,5 litru a má pěkný výkon. I když jedeme na něm ve dvou, tak do kopce nás vytáhne jako nic. Jezdí se mi na něm dobře a dost mě dostal i ten design... Můžu doporučit se na něj podívat. Kupovala jsem ho v Brně u mayers-motors.cz

Stella 03.08.2024

Zdravím, já jsem pořídila tento e-skútr a spokojenost www.els-moto.cz/obchod/9-elektroskutry/271-elektroskutr-e-surus-motor Rychlost vytáhneš až na 85 km/hod., prodejna zajišťuje záruční i pozáruční servis a navíc poradí s výběrem.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás bude ve znamení nových impulzů a odhodlání pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali. Vaše energie bude silná a touha po výsledcích výrazná, ale dejte si pozor, abyste netlačili na okolí příliš. B... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat