Diskuse na téma Domácí bělení zoubků

Ahojky, bělíte si někdo doma zuby? Má to cenu a vybělí je to vůbec? Nepotřebuji nic drastického, ale přemýšlím už dlouho třeba o páscích, jen mám strach že z toho budu mít nějaké citlivé zuby nebo to budou vyhozené peníze.

KláraM 23.03.2024

Ahoj, mám doma tuto https://www.notino.cz/white-pearl/system-pap-whitening-belici-gel/. Na zubech byl hned po prvním bělení znát rozdíl. Pak už udržujete dle pokynů. Samozřejmě nezapomínejte čistit pravidelně, používat ústní vodu a mezizubní nit a kartáčky.

SimonaBart8 KláraM 25.03.2024

Měla jsem a je to super, překvapilo mile. Plánuju zase, piju hodně kávy, takže musím věnovat větší péči.

Erika 15.03.2024

Zdravíčko, používám tyhle bělící pásky https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-pap-belici-pasky-na-zuby-s-aktivnim-uhlikem-a-kokosovym-olejem-28k. Osobně mi to stačí. :) Je to na 14 použití, v pytlíčku jsou vždy dva pásky na vrchní a spodní zuby. Za tu cenu je to super. :) Mě to tedy sjednotí a mírně vybělí. Použiji to jednou za čas. Určitě je potřrba vyzkoušet, může Vám to vadit na zuby skrze citlivost. Jinak používám ještě bělící pastu, aby efekt vydržel. :) Oboje jsem kupovala v Dmku. :)

Niccol Erika 25.03.2024

Aha tak moc díky za doporučení. Na odkaz jsem koukala a líbí se mi že tam není peroxid ani v jednom, takže je to pro zuby citlivější. Určitě jak říkáte je potřeba to vyzkoušet. Tak se mkrnu jestli to budou mít i u nás a vzala bych si to na vyzkoušení. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat