Diskuse na téma Domácí bělení zoubků

Ahojky, bělíte si někdo doma zuby? Má to cenu a vybělí je to vůbec? Nepotřebuji nic drastického, ale přemýšlím už dlouho třeba o páscích, jen mám strach že z toho budu mít nějaké citlivé zuby nebo to budou vyhozené peníze.

Erika 15.03.2024

Zdravíčko, používám tyhle bělící pásky https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-pap-belici-pasky-na-zuby-s-aktivnim-uhlikem-a-kokosovym-olejem-28k. Osobně mi to stačí. :) Je to na 14 použití, v pytlíčku jsou vždy dva pásky na vrchní a spodní zuby. Za tu cenu je to super. :) Mě to tedy sjednotí a mírně vybělí. Použiji to jednou za čas. Určitě je potřrba vyzkoušet, může Vám to vadit na zuby skrze citlivost. Jinak používám ještě bělící pastu, aby efekt vydržel. :) Oboje jsem kupovala v Dmku. :)

Niccol Erika 25.03.2024

Aha tak moc díky za doporučení. Na odkaz jsem koukala a líbí se mi že tam není peroxid ani v jednom, takže je to pro zuby citlivější. Určitě jak říkáte je potřeba to vyzkoušet. Tak se mkrnu jestli to budou mít i u nás a vzala bych si to na vyzkoušení. :)

KláraM 23.03.2024

Ahoj, mám doma tuto https://www.notino.cz/white-pearl/system-pap-whitening-belici-gel/. Na zubech byl hned po prvním bělení znát rozdíl. Pak už udržujete dle pokynů. Samozřejmě nezapomínejte čistit pravidelně, používat ústní vodu a mezizubní nit a kartáčky.

SimonaBart8 KláraM 25.03.2024

Měla jsem a je to super, překvapilo mile. Plánuju zase, piju hodně kávy, takže musím věnovat větší péči.

KlarkaB KláraM 28.04.2024

Já právě přemýšlím, že do toho půjdu taky, už jsem to měla v košíku a pak jsem to oddělala :D Ale jdu do toho, díky za tipy :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat