Diskuse na téma Snaha o miminko

13. 03. 2024 | Chceme dítě

Dobrý večer, holky - jak dlouho jste se o miminko snažili než jste se objednali na nějakou reprodukční kliniku?

Blanickova 24.03.2024

Tady najdete víc informací o klinice a léčbě, kterou poskytují www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

Hildegarda Blanickova 24.03.2024

Na klinice jsme byli a doporučujeme. Nikde jsem nezažila tak ochotný, milý a hlavně empatický personál. A léčba probíhá taky podle nejnovějšícu možností. Klinika jde opravdu s dobou a možnostmi, které nabízí :).

Simona K. 21.03.2024

Holky, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila! Hned zítra je zkusím taky kontaktovat, my se s manželem o miminko snažíme 2 roky a pořád nic :(

Denisa5 18.03.2024

Holky, na tuto kliniku ve Zlíně jsem četla fakt dobré recenze! Maminky si chválí hlavně přístup, rodinnou atmosféru a opravdu šikovné doktory. No a taky velkou úspěšnost. Sama se tam chci objednat na konzultaci, o miminko se snažíme s přítelem víc než rok.

Blanickova 16.03.2024

Zdravím, my jsme se s manželem snažili déle než 2 roky a pak nám pomohli na klinice IVF Zlín. Jsou fakt šikovní, mají lékaře s dlouhou praxí a velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti. Určitě jedoporučím kontaktovat a domluvit si konzultaci.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat