Diskuse na téma Spodní prádlo

24. 05. 2024 | Oblíbené značky

Dobrý den, prosím, máte tipy na opravdu kvalitní a pohodlné podprsenky, které vám skvěle padnou? V řetězcích se spíš zaměřuji na kvantitu, než na kvalitu a proto hledám obchod nebo eshop, který vyrábí takové prádlo, pod které se může výrobce podepsat. Nejvíce řeším obvod podprsenky - látku a šev, který mi vadí při celodenním nošení. Nějaké příjemné materiály, co se vám nosí hezky? Děkuji moc!

LenkaB. 26.05.2024

Zdravím, podobnou otázku jsem řešila před pár měsíci. Byla jsem zvyklá nakupovat fast fashion, ale přehodnotila jsem priority. Pokud ti můžu poradit, tak se podívej na e-shop Soledinotte, už jenom fotky proudktů tě pohladí a jde vidět, že si dávají záležet na tom, co prodávají. Koupila jsem si od nich podprsenku s krajkou a budu pořizovat ještě další, protože neřeže po obvodu, je velmi příjemná na dotek a přítelovi se moc líbí.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro Berany přináší příležitosti, které vás mohou posunout v pracovní i osobní oblasti. Váš entuziasmus a aktivní přístup vám pomohou překonat překážky, které se mohou objevit.Týden začíná romanticky a m... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat