Diskuse na téma prenatální testy

Zdravím, prosím vás, poradíte mi někdo, jaký prenatální test je nejlepší a hlavně nejspolehlivější? Vím, že hodně spolehlivé jsou ty invazivní, ale taky tam je riziko potratu. S jakými máte zkušenosti vy? Co byste doporučily? Děkuji za odpovědi

Anička 02.05.2021

Holky, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás byla darovat vajíčka. Pokud ano, jak to probíhá? A máte některá zkušenost s IVF klinou Zlín?

Frankie Anička 05.10.2021

Ahoj, na https://www.ivf-zlin.cz/ jsem darovat byla a spokojenost. Cítila jsem se tam moc dobře. Vlastně po celou dobu procesu :) Pokud uvažuješ nad darování, tuhle kliniku určitě doporučím :)

Anička Anička 02.11.2021

A jak to darování vlastně probíhá?

Karla Anička 03.12.2021

IVF Klinika Zlín má na webu info :) Tak tam mrkni. A kdyby tě ještě něco zajímalo, tak je to spíš na odborníky a napsala bych jim :)

Lola Anička 01.01.2022

Určitě jim napiš nebo zavolej. Na https://www.ivf-zlin.cz/ je na ně kontakt :) No, nicméně. Oni jsou tam velmi příjemní a se vším opravdu poradí a hlavně vše vysvětlí.

Karol Anička 02.02.2022

Hlavně mrkni na ten kompenzační balíček, který klinika dárkyním nabízí. Ten je fakt super.

Veru Anička 29.03.2022

Souhlasím. Já sama jsem se třeba pro kliniku rozhodla právě díky tomu jejich komplenzačnímu balíčku. A jsem ráda, že jsem šla tam, protože jsou tam skvělí. Fakt profící a hlavně hodní. Cítila jsem se tam moc hezky.

Karol Anička 28.08.2022

My jsme na IVF klinice Zlín byly na začátku měsíce na IVFku a oni mají pro ty, co začnou terapii v srpnu akci na metodu EmbryoGlue. Stojí to za to. Doporučuju.

Valinka Anička 28.02.2023

Aha, super děkuji moc. Na to se mrknu. Snad najdu vše, co hledám…

Kristula Anička 31.03.2023

No a jak to celé tedy probíhá? A jak je to časově náročné?

Karla Anička 03.04.2023

Ahoj, já jsem byla v Repromedě. Co by tě zajímalo?

Kamča Anička 27.08.2023

Já jsem byla darovat na klinice Repromeda. A oni mají jednak vše popsané na netu a pokud jsem si něčím nebyla jistá, tak jsem tam volala a vše mi hned velmi ochotně vysvětlili.

Nora 24.02.2015

Pro mě je to také novinka, díky za ni, Magdo, určitě stojí za zvážení!

Magda 28.11.2014

Ahoj, já bych doporučila test PrenatalSafe, doporučila mi ho kamarádka, jinak bych se o něm asi ani nedozvěděla a byla jsem moc ráda. Dělá se už od desátého týdne, je velmi spolehlivý a výsledky víš za pár dní, což jsou nejdůležitější věci, aby se případně dalo ještě něco dělat, zjistit, že něco není v pořádku, ve po třináctém týdnu není moc dobré :(

Slunečnice Magda 24.12.2014

Díky moc, to jsou dobré zprávy, že se dělá tak brzy, nevěděla jsem o něm.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás bude ve znamení nových impulzů a odhodlání pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali. Vaše energie bude silná a touha po výsledcích výrazná, ale dejte si pozor, abyste netlačili na okolí příliš. B... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

116 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
106 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
323 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat