Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, prosím vás, poradíte mi někdo, jaký prenatální test je nejlepší a hlavně nejspolehlivější? Vím, že hodně spolehlivé jsou ty invazivní, ale taky tam je riziko potratu. S jakými máte zkušenosti vy? Co byste doporučily? Děkuji za odpovědi
Holky, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás byla darovat vajíčka. Pokud ano, jak to probíhá? A máte některá zkušenost s IVF klinou Zlín?
Ahoj, na https://www.ivf-zlin.cz/ jsem darovat byla a spokojenost. Cítila jsem se tam moc dobře. Vlastně po celou dobu procesu :) Pokud uvažuješ nad darování, tuhle kliniku určitě doporučím :)
A jak to darování vlastně probíhá?
IVF Klinika Zlín má na webu info :) Tak tam mrkni. A kdyby tě ještě něco zajímalo, tak je to spíš na odborníky a napsala bych jim :)
Určitě jim napiš nebo zavolej. Na https://www.ivf-zlin.cz/ je na ně kontakt :) No, nicméně. Oni jsou tam velmi příjemní a se vším opravdu poradí a hlavně vše vysvětlí.
Hlavně mrkni na ten kompenzační balíček, který klinika dárkyním nabízí. Ten je fakt super.
Souhlasím. Já sama jsem se třeba pro kliniku rozhodla právě díky tomu jejich komplenzačnímu balíčku. A jsem ráda, že jsem šla tam, protože jsou tam skvělí. Fakt profící a hlavně hodní. Cítila jsem se tam moc hezky.
My jsme na IVF klinice Zlín byly na začátku měsíce na IVFku a oni mají pro ty, co začnou terapii v srpnu akci na metodu EmbryoGlue. Stojí to za to. Doporučuju.
Aha, super děkuji moc. Na to se mrknu. Snad najdu vše, co hledám…
No a jak to celé tedy probíhá? A jak je to časově náročné?
Ahoj, já jsem byla v Repromedě. Co by tě zajímalo?
Já jsem byla darovat na klinice Repromeda. A oni mají jednak vše popsané na netu a pokud jsem si něčím nebyla jistá, tak jsem tam volala a vše mi hned velmi ochotně vysvětlili.
Pro mě je to také novinka, díky za ni, Magdo, určitě stojí za zvážení!
Ahoj, já bych doporučila test PrenatalSafe, doporučila mi ho kamarádka, jinak bych se o něm asi ani nedozvěděla a byla jsem moc ráda. Dělá se už od desátého týdne, je velmi spolehlivý a výsledky víš za pár dní, což jsou nejdůležitější věci, aby se případně dalo ještě něco dělat, zjistit, že něco není v pořádku, ve po třináctém týdnu není moc dobré :(
Díky moc, to jsou dobré zprávy, že se dělá tak brzy, nevěděla jsem o něm.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás bude ve znamení nových impulzů a odhodlání pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali. Vaše energie bude silná a touha po výsledcích výrazná, ale dejte si pozor, abyste netlačili na okolí příliš. B... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.