Diskuse na téma prenatální testy

Zdravím, prosím vás, poradíte mi někdo, jaký prenatální test je nejlepší a hlavně nejspolehlivější? Vím, že hodně spolehlivé jsou ty invazivní, ale taky tam je riziko potratu. S jakými máte zkušenosti vy? Co byste doporučily? Děkuji za odpovědi

Petra D. 11.03.2026

Souhlasím, taky jsme tam byli na doporučení a ten lidský přístup pro mě byl zásadní. IVF je samo o sobě hodně citlivé téma a potřebovala jsem mít pocit klidu a důvěry. Ve Zlíně mi přišlo, že se snaží páry opravdu provést celým procesem, ne jen rychle nabídnout řešení. To jsem hodně ocenila a navíc - teď už máme doma ročního chlapečka.

Alča 13.03.2026

Dobrý večer, my jsme si před výběrem kliniky hodně zjišťovali informace a klinika ve Zlíně nám přišla nejvíc férová. Vysvětlili nám celý postup léčby a nechali nám čas vše si promyslet. Nikdo nesliboval zázraky, spíš se snažili, abychom rozuměli všem možnostem. Tenhle přístup mi byl hodně blízký.

Bohunka 15.03.2026

Zdravím všechny, pro mě byla důležitá i atmosféra na klinice. Je to menší centrum a člověk tam nemá pocit anonymního prostředí. Personál byl vždy milý a komunikace byla opravdu lidská a respektující. V tak náročné životní situaci to podle mě hraje velkou roli.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás bude ve znamení nových impulzů a odhodlání pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali. Vaše energie bude silná a touha po výsledcích výrazná, ale dejte si pozor, abyste netlačili na okolí příliš. B... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

116 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:02
106 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:01
323 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:56
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat