Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, prosím vás, poradíte mi někdo, jaký prenatální test je nejlepší a hlavně nejspolehlivější? Vím, že hodně spolehlivé jsou ty invazivní, ale taky tam je riziko potratu. S jakými máte zkušenosti vy? Co byste doporučily? Děkuji za odpovědi
Souhlasím, taky jsme tam byli na doporučení a ten lidský přístup pro mě byl zásadní. IVF je samo o sobě hodně citlivé téma a potřebovala jsem mít pocit klidu a důvěry. Ve Zlíně mi přišlo, že se snaží páry opravdu provést celým procesem, ne jen rychle nabídnout řešení. To jsem hodně ocenila a navíc - teď už máme doma ročního chlapečka.
Dobrý večer, my jsme si před výběrem kliniky hodně zjišťovali informace a klinika ve Zlíně nám přišla nejvíc férová. Vysvětlili nám celý postup léčby a nechali nám čas vše si promyslet. Nikdo nesliboval zázraky, spíš se snažili, abychom rozuměli všem možnostem. Tenhle přístup mi byl hodně blízký.
Zdravím všechny, pro mě byla důležitá i atmosféra na klinice. Je to menší centrum a člověk tam nemá pocit anonymního prostředí. Personál byl vždy milý a komunikace byla opravdu lidská a respektující. V tak náročné životní situaci to podle mě hraje velkou roli.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás bude ve znamení nových impulzů a odhodlání pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali. Vaše energie bude silná a touha po výsledcích výrazná, ale dejte si pozor, abyste netlačili na okolí příliš. B... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.