Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první těhotenství a chci si ho užít. Ráda bych četla různé knihy o těhotenství, klidně chodila na nějaké přednášky nebo nějaké sedánky s ostatními těhulkami a chodila na těhotenské cvičení. Chci se dozvědět, co dělat a co nedělat :-) Můžete mi doporučit něco?? Klidně rady co nepřehánět a co nezanedbávat :-)
Já jsem si těhotenství taky chtěla užít naplno – knihy a cvičení jsou super, ale co mi v praxi nejvíc pomohlo, bylo myslet i na odpočinek a pohodlí. 🙂 Hodně mi usnadnil život těhotenský a potom kojící polštář. Nejdřív jsem ho měla jen na spaní (paráda na bolavá záda a bříško, když roste), a pak jsem ho využila i při kojení. Měla jsem tenhle od Gadeo - https://www.gadeo.cz/kojici-polstare-2/gadeo-kojici-a-relaxacni-polstar-crown/. Je měkký, ale drží tvar, povlak jde vyprat a navíc mi přišel i hezky ušitý. Teď ho používám i jen tak na gauč, když si chci dát nohy nahoru. Takže krom knížek a cvičení určitě doporučuju myslet i na takové maličkosti – fakt to udělá rozdíl v tom, jak pohodlně celé těhotenství prožiješ. 🌸
Holky, já se přidávám k chvále na MaxiDráčka – měla jsem ho hlavně doma do postýlky a byla to fakt super volba. Miminko se v něm cítilo v bezpečí a spalo klidně i déle než v běžné peřince. Nejvíc oceňuju, že je velký a vydrží několik let, takže není potřeba hned dokupovat další zavinovačky nebo hnízdečka. Navíc je praktický a pohodlný jak pro miminko, tak pro nás při manipulaci.
My jsme taky měli MaxiDráčka a fakt nám zachránil první měsíce, kdy bylo miminko ještě úplně drobné. Kombinace s péřovým polštářkem vytvořila super měkké a bezpečné hnízdečko a později molitanové hnízdo do postýlky bylo úplně top. Není to nejlevnější, ale rozhodně se to vyplatí – vydrží dlouho a miminko je v něm spokojené a klidné. Opravdu doporučuji, všechno ostatní jsme pak už ani nepotřebovali.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 36 v roce 2025 pro znamení Beran přináší zajímavé výzvy i příležitosti. Na začátku týdne můžete zaznamenat zvýšenou energii a motivaci, což je ideální čas na to, abyste se pustili do nových projektů nebo dokončili ty rozpracovan&... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.