Diskuse na téma Clip in

18. 08. 2024 Alecca Prosím o radu

Ahoj, chtěla bych si pořídit kvalitní clip in vlasy a ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti. Kde jste je koupily a jaké byste mi doporučily? Jsou lepší z pravých vlasů nebo syntetických? A ještě bych se chtěla zeptat, jak snadná je manipulace s clipy? Jsem v tom úplný začátečník, tak bych ocenila vaše rady :) Těším se :)

Kamila 22.08.2024

Ahojky :) No, dívej... Pravé vlasy vypadají mnohem přirozeněji, lépe se s nimi pracuje, můžeš je stylizovat stejně jako své vlastní a vydrží déle. Já osobně mám skvělou zkušenost s e-shopem https://www.clip-in-vlasy.eu/, kde mají široký výběr a clipy jsou fakt kvalitní. Jinak, co se týká nasazování, tak si jen rozdělíš vlasy, připneš clip-in prameny blízko kořínků a pak své vlasy přes ně přehodíš, aby clipy nebyly vidět. Žádná věda :)

Iris 23.11.2024

Ahoj, já jsem se na tento shop dívala a hodně mě tam zaujaly ty jejich culíky :) Máš zkušenost s culíkem? Jak dlouho vydrží krásně nasazený? Jako myslím tím, zda před den nepadá nebo nesklouzává z účesu :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat