Diskuse na téma Darování vajíček

Ahoj všem, uvažuji o darování vajíček a ráda bych se zeptala na pár věcí. Kam byste mi doporučily zajít? Jak dlouho celý proces trvá a jak náročné (případně bolestivé) to je? A taky, jak jste vybíraly kliniku? Na co bych si měla dát při výběru pozor? Díky moc za rady a zkušenosti!

Lubka 25.08.2024

Ahoj, pokud jde o výběr kliniky, doporučuji zaměřit se na renomované reprodukční kliniky, které mají zkušenosti s darováním vajíček. Já jsem byla na https://www.ivf-zlin.cz/ a nemohla jsem si vybrat lépe :) Celý proces darování vajíček obvykle trvá přibližně 4-6 týdnů. Začíná se lékařskou prohlídkou a vyšetřením, které ověří, zda jsi vhodná kandidátka. Následuje hormonální stimulace vaječníků, která trvá asi 10-14 dní. Během této doby se provádějí pravidelné kontroly ultrazvukem a odběry krve, aby se monitoroval správný vývoj :) Po stimulaci se provede odběr vajíček, což je menší chirurgický zákrok prováděný většinou v celkové anestezii a trvá asi 20-30 minut :) Stačí takto? :) Kdyby cokoli, klidně se ptej :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat